Liga 1

A intrat sau nu? Jucătorii Rapidului au cerut gol! Decizia arbitrilor

Rapid a solicitat un gol în minutul 6 al meciului cu FC Argeș. Asistentul Mircea Orbuleț nu a considerat că mingea a trecut cu toată circumferința de linia porții.

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 10 decembrie 2021

Rapid a solicitat un gol în minutul 6 al meciului cu FC Argeș. Asistentul Mircea Orbuleț nu a considerat că mingea a trecut în întregime de linia porții.

La 0-0, Rapidul a avut o șansă mare de gol. Marzouk l-a „culcat” pe Turda, dar șutul lui a fost respins de portarul Greab. În continuare, Latovlevici a ratat intervenția și a trimis cu călcâiul spre propria poartă. 

Fază de goal-line technology în Rapid - FC Argeș

Poziționat dincolo de linia porții, Tofan a reușit să degajeze. Jucătorii Rapidului au solicitat arbitrilor să le acorde gol, însă „centralul” Cojocaru și Orbuleț, asistentul de pe acea parte, au lăsat jocul să continue. 

Cum piciorul cu care Tofan degajează se află în spatele liniei de fund, sunt șanse mari ca balonul să fi în întregime în poartă.

Din experiența mea, pot spune că mingea a intrat în poartă, e gol. Dar nu poți acuza arbitrii pentru o astfel de fază”, a fost concluzia fostului arbitru Ion Crăciunescu în emisiunea „Fotbal Club” de la Digi Sport 1.

Liga 1 nu beneficiază de „Goal-line technology”, tehnologia care le arată în timp real arbitrilor dacă mingea a trecut sau nu în întregime de linia porții.

320.000 de euro de clubcostă tehnologia de linia porții

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.