Liga 1

Alexandru Albu le mulțumește fanilor după victorie: „S-a văzut că alături de ei suntem de neînvins”

+48 Foto
Alexandru Albu

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 10 decembrie 2021

Rapid a învins-o pe FC Argeș, scor 2-0, într-o partidă contând pentru etapa #19 din Liga 1. La finalul partidei, Alexandru Albu, mijlocașul giuleștenilor, a analizat prestația echipei sale.

„Mă bucur că am reușit să marcăm repede, ne-am creat ocazii foarte bune, trebuia să mai dăm minimum 1-2 goluri. Am făcut un joc foarte bun, am avut posesie, am ținut de minge. Exact ce trebuia să facem în meciurile celelalte. 

S-a văzut poate neîncrederea rezultatelor pe final, dar per total a fost o partidă reușită, zic eu și datorită fanilor, pentru că s-a văzut că, dacă sunt ei în tribună, suntem de neînvins. Sperăm să vină în număr cât mai mare, pentru că ne dau o altă încărcătură și o altă încredere în noi. 

Am suferit pe final, orice echipă știe să sufere, dacă trebuie să murim pe teren, murim pe teren, importante sunt punctele. Îmi pare rău că nu am fructificat ocaziile pe care le-am avut, au avut și ei ocazii pe final, dar per total este o victorie meritată. 

Mai este mult până departe, trebuie să luăm meci de meci, bineînțeles că ne dorim să rămânem pe locurile de play-off, pentru că am stat numai sus”, a declarat Alexandru Albu la flash-interviu.

Alexandru Dandea, declarații după victoria giuleștenilor

>

Cele mai tari imagini din Rapid - FC Argeș

VIDEO Dragomir: „Am vorbit astăzi dimineață cu Mihai Iosif. Mi-a spus că Rapidul dă gol în primele 30 de minute!”

>

Rapid și FC Argeș se bat la play-off

Citește mai multe știri despre Rapid - FC Argeș:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.