Liga 1

Dumitru Dragomir despre degringolada de la FCU Craiova: „Conducerea să se dea singură afară. Cu echipa asta n-ar promova în Liga 1”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 10 decembrie 2021

Într-o intervenție telefonică la GSP Live, Dumitru Dragomir spune că FCU Craiova este o echipă în completă degringoladă din cauza calității slabe a jucătorilor. 

  • FCU Craiova a pierdut în această seară împotriva Academicii Clinceni, 1-2;
  • Întrebat despre faptul că Mititelu plănuiește să-l schimbe și pe Eugen Trică, dezvăluire făcută de GSP în această seară, Dragomir spune că antrenorul nu este vinovat, ci jucătorii sunt foarte slabi.

Dragomir: „Ar trebui ca cei din conducere să se dea singuri afară”

„Ar trebuie cei din conducere să se dea singuri afară . Dintr-o echipă bună de Liga 2, au făcut una bună de Liga 3. Nu s-au priceput, e greu să faci o echipă. Au greșit că l-au dat pe Mutu afară. Trică nu are echipă. Dacă îi bagi pe jucători să joace la promovare în Liga 2, nu iau locul 3. 

>

Sunt mai slabi ca atunci când au promovat. Se salvează, totuși, fiindcă Dinamo e vai de mama ei. Clinceniul și-a revenit, a jucat chiar bine. E și mâna lui Ionuț Chirilă!”, a explicat Dumitru Dragomir la GSP Live. 

Mititelu nu-l mai vrea pe Eugen Trică la echipă

Din informațiile Gazetei, mai mulți jucători s-au plâns conducerii în urma criticilor constante pe care Trică le-a adresat la finalul meciurilor și nu-l mai vor pe tehnician pe bancă. De asemenea, aceștia au criticat și modul cum face Trică antrenamentele. 

Nici patronul Adrian Mititelu Senior nu-l mai vrea pe antrenor la echipă, chiar dacă Trică e convins că poate redresa Craiova. „Echipa nu joaca nimic, parcă nici fizic nu mai stăm bine. Suntem morți pe teren, nu se mai poate așa”, a transmis Mititelu Sr., aflat în închisoare, unor apropiați, exprimându-și dorința de a-l înlocui pe Trică.

hiar dacă Mititelu vrea să-l dea afară, Trică este susținut în continuare de suporterii din Peluza Sud, cei care au insistat pentru readucerea sa la echipă. Trică a revenit la Craiova în urmă cu o lună și anunța că, dacă rezultatele nu sunt pe măsura așteptărilor, acesta va pleca singur de la echipă.

Citește și alte știri despre FCU Craiova: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.