Liga 1

Balint cere un nume la „națională”, după Rapid - FC Argeș: „Ne lipsește un jucător din ăsta”

+48 Foto
Cristi Săpunaru // FOTO Raed Krishan

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Saturday, 11 December 2021

După ce Rapid s-a impus în meciul cu FC Argeș, 2-0, Gabi Balint l-a lăudat pe veteranul giuleștenilor, Cristi Săpunaru.

În vârstă de 37 de ani, căpitanul Rapidului a avut o evoluție apreciată de Balint. Legenda stelistă are un mesaj pentru viitorul selecționer și îl cere pe apărătorul central la echipa națională.

Săpunaru, cerut de Balint la naționala României: „Ne lipsește un asemenea jucător”

„Săpunaru e foarte exact cu apărarea. Ne lipsește un jucător din ăsta și la echipa națională, un jucător care organizează echipa. Nu neapărat în defensivă. Chiricheș nu dă impresia că e un lider și nu se impune așa cum o face Săpunaru””, a spus Balint, potrivit digisport.ro.

8a fost nota primită de Săpunaru din partea GSP după Rapid – FC Argeș. A fost cel mai bun jucător, alături de Alexandru Albu și Horațiu Moldovan

Săpunaru a debutat pe 31 mai 2008 la echipa națională și a strâns 36 de selecții. Ultimul meci jucat pentru „tricolori” a avut loc pe 10 iunie 2019, în preliminariile EURO 2020, în victoria cu Malta, 4-0. 

Fostul internațional a analizat și situația Rapidului și a explicat ce transferuri ar trebui să facă echipa lui Mihai Iosif în această iarnă.

„Rapid ar mai avea nevoie de transferuri în zona de mijloc. Poate și un fundaș central”, a adăugat Gabi Balint.

VIDEO Mihai Iosif, declarații după Rapid - FC Argeș: „Am câștigat 3 puncte muncite. Felicit absolut toți jucătorii, au dat dovadă de mare caracter!”

>

Citește și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.