Campionate

Radu Drăgușin, evoluție apreciată în Derby della Lanterna: „Un pic de suferință, dar fără greșeli” + Ce notă a primit

Radu Drăgușin, altă evoluție apreciată la Sampdoria// Foto: Imago

Articol de Daniel Scorpie  —  sâmbătă, 11 decembrie 2021

Radu Drăgușin (19 ani), altă evoluție apreciată la Sampdoria, în victoria din Derby della Lanterna. Nota 6 în Gazzetta dello Sport și Corriere dello Sport pentru 22 de minute.

De când a plecat de la Juventus, Radu Drăgușin nu mai stă doar pe margine. La Sampdoria, după șase etape în care a rămas rezervă, a început să lege aparițiile în repriza a doua și Roberto D'Aversa apelează tot mai des la fundașul de 19 ani. 

Așa s-a întâmplat și vineri seară, în Derby della Lanterna, în care „tricolorul” a fost folosit tot fundaș dreapta, în locul lui Bereszyński. A intrat la 3-0 pentru Doria și a prins 22 de minute contra Grifonului genovez.

Fault la Drăgușin?

Drăgușin a primit note bune, chiar dacă defensiva blucerchiata a încasat singurul gol (3-1) cu el în teren. Gazzetta dello Sport, Corriere dello Sport și Tuttomercatoweb i-au acordat nota 6 pe linie. 

A avut un impact optim în meci. În orice caz, evoluția sa a fost fără defecte", l-a caracterizat agenția italiană. „Un pic de suferință”, a remarcat laconic Gazzetta.

Și antrenorul lui Samp a găsit cuvinte de laudă: „Victoria e a tuturor, sunt mândru că pregătesc această echipă. Nu e nimic de spus acestor băieți. Dacă analizăm situația golului a fost o fază la Drăgușin care ar fi putut fi fault. Găsirea unui aspect negativ este dificil”. 

Sampdoria a ieșit din dinamica negativă, 1-3 cu Fiorentina și 1-3 Lazio, și a făcut un salt pe locul 14.

364 de minutea prins Drăgușin la Sampdoria în acest tur de campionat din nouă partide, doar două ca titular, acum o lună și jumătate

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.