Liga 1

Jucătorii Craiovei sunt exasperați: „Nu-mi vine să cred ce se întâmplă!”

+44 Foto
FC Voluntari - CSU Craiova 1-1 | Paul Papp (32 de ani, fundaș central) și Bogdan Vătăjelu (28, fundaș stânga) conștientizează criza prin care trec oltenii, fără victorie de 5 etape în Liga 1.

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 11 decembrie 2021

FC Voluntari - CSU Craiova 1-1 | Paul Papp (32 de ani, fundaș central) și Bogdan Vătăjelu (28, fundaș stânga) conștientizează criza prin care trec oltenii, fără victorie în Liga 1 de 5 etape.

„Suntem foarte, foarte dezamăgiți! Toți! Ne-am bătut de la egal la egal cu ei, în unele momente am fost peste ei. Nu îmi vine să cred că pierdem puncte atât de ușor. E lipsă de responsabilitate. 

Nu e posibil să luăm așa gol, dintr-un corner banal. Așa e la faze fixe, dacă ții un om trebuie să stai după el, așa am învățat la copii și juniori. Rămâne ăla singur acolo și luăm un gol pe care puteam să-l evităm”, a declarat Papp la final.

E foarte puțin, să avem doar două puncte în 5 etape. Luăm numai goluri pe lejeritatea noastră. Mă refer la toți din apărare, de la mijloc, toată echipa! Toți avem un aport la greșeală, toți suntem de vină. Trebuie să ieșim din această criză și să fim mai responsabili 
Bogdan Vătăjelu, fundaș stânga CSU Craiova

Cele mai tari imagini din Voluntari - CSU Craiova

Ionuț Vînă, după FC Voluntari - CSU Craiova:

FC Voluntari - CSU Craiova | Oltenii tremură și pentru play-off!

Citește mai multe știri despre fotbalul din Liga 1:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.