Liga 1

Anamaria Prodan investește la un club din Liga 1! Obiectivul impresarei

Anamaria Prodan (48 de ani) se numără printre noii investitori de la prim-divizionara Academica Clinceni.

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 11 decembrie 2021

Anamaria Prodan (48 de ani) se numără printre noii investitori de la prim-divizionara Academica Clinceni, echipă aflată în lupta pentru evitarea retrogradării.

Academica Clinceni trece printr-un proces de reorganizare. Conducerea clubului a fost schimbată, inclusiv cea tehnică, cu Adrian Falub preluând postul de antrenor de la Ionuț Chirilă.

Sabin Ilie este noul manager sportiv, iar Florin Dobrescu, un om de afaceri în vârstă de 32 de ani din Craiova, va fi principalul finanțator.

Anamaria Prodan, investitoare în Liga 1

Anamaria Prodan se va alătura și ea noului proiect de la Academica. Prietenă cu primarul Adrian Budeanu, ea a lucrat cu mai mulți jucători din lotul Clinceniului, printre care Florin Gardoș sau Paul Pîrvulescu, iar acum impresara a decis să investească din nou în Liga 1, conform Realitatea Sportivă.

Anamaria s-a implicat în ultima perioadă în mai multe proiecte. Va fi printre finanțatori și la noile posturi de televiziune „Realitatea Sportivă” și „Realitatea Star”. Programele ar urma să intre în grilă începând cu data de 13 decembrie, conform spuselor impresarei. 

De-a lungul anilor, Anamaria Prodan a încercat să investească și la Universitatea Cluj sau FC Hermannstadt, de fiecare dată fără performanțe notabile. 

Anamaria Prodan, misiune complicată la Clinceni

Academica Clinceni este penultima în Liga 1, dar respiră. A câștigat ultimele două partide, chiar împotriva rivalelor din subsolul clasamentului, Dinamo și FCU Craiova.

Leo Grozavu, despre relația cu impresarii: „Am vrut să încerc o aventură în străinătate și am fost împins spre Anamaria Prodan”

>

Citește și alte știri despre fotbalul din Liga 1: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.