Liga 1

Trică, prima reacție după ruptura de FCU Craiova: „Să vă spun de ce nu sunt supărat”

Eugen Trică, 45 de ani, a plecat de la FCU Craiova după numai o lună petrecută în Bănie. Antrenorul spune că s-a despărțit în relații bune de olteni.

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 11 decembrie 2021

Eugen Trică, 45 de ani, a plecat de la FCU Craiova după numai o lună petrecută în Bănie. Antrenorul spune că s-a despărțit în relații bune de olteni.

Am plecat pentru că nu am avut rezultate. Am spus că plec dacă nu am rezultate, nu? Asta e. Mi-am dorit să fac mult mai mult, dar din păcate nu am reuşit. Cer timp, dar eu am avut patru etape la dispoziţie, patru meciuri în care am câştigat un singur punct.

Jucătorii au încercat, au făcut tot ce au putut. Le urez baftă multă. Ei atât au putut şi s-a văzut o presiune asupra lor. Nu propun eu nume de înlocuitori, domnul Mititelu ştie cel mai bine ce vrea”, a declarat Trică pentru fanatik.

După ce m-au schimbat în vară, după ce am promovat, am fost supărat. Aveam rezultate, acum nu. Pe bună dreptate, nu aveam de ce să mai continui. Dacă vă aduceți aminte, la prima conferință de presă am declarat că în momentul în care nu voi avea rezultate o să plec. E simplă treaba
Eugen Trică

Eugen Trică a plecat de la FCU Craiova

Pe banca oltenilor, pe care i-a promovat în sezonul trecut în Liga 1, Trică a strâns un egal (0-0 cu Dinamo) și 3 înfrângeri (0-2 cu CFR Cluj, 0-2 cu FC Voluntari și 1-2 cu Academica Clinceni).

În acest sezon, FCU Craiova a avut trei antrenori: Adrian Mutu, Flavius Stoica și Eugen Trică.

Eugen Trică și Fotbal Club Universitatea 1948 au ajuns la un acord pentru încetarea colaborării. Clubul îi mulțumește pentru tot ce a realizat ca antrenor al echipei și îi urează mult succes în următoarele provocări
Comunicat FCU Craiova

Edi Iordănescu și Andrei Prepeliță sunt pe lista scurtă a lui Adrian Mititelu.

Adrian Mutu, despre reproșurile lui Eugen Trică: „Sunt niște clișee pe care le fac antrenorii slab pregătiți”

>
Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.