Campionate

Direct în istorie! Manchester United și Ronaldo au egalat azi recorduri vechi de 100 de ani

+15 Foto
Manchester United a câștigat azi al doilea meci la rând de la venirea antrenorului Ralf Rangnick, scor 1-0 în deplasarea de la Norwich.

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 11 decembrie 2021

Manchester United a câștigat azi al doilea meci la rând în Premier League de la venirea antrenorului Ralf Rangnick, scor 1-0 în deplasarea de la Norwich.

Cristiano Ronaldo a decis meciul de pe „Carrow Road” în minutul 75, dintr-un penalty obținut tot de el, portughezul fiind faultat în careu de Aarons.

Rangnick a egalat la Manchester United un record vechi din 1903

La debutul interimarului Rangnick, Manchester United a câștigat tot cu 1-0 în Premier League, contra celor de la Crystal Palace.

Astfel, Rangnick a devenit doar al doilea antrenor din istoria celor de la United care n-a primit niciun gol în primele două meciuri din campionat, după Ernest Mangnall, 1903!

Tot azi, Ronaldo a devenit al 3-lea jucător din istorie care marchează în campionat pentru United sub comanda a 3 manageri diferiți (Solskjaer, Carrick și Rangnick) în timpul unui singur sezon. Au mai reușit asta Hanson și Joe Spence, ambii în 1926/27 (antrenori: Chapman, Hilditch, Bamlett).

Manchester United atacă locurile de Champions League

Manchester United e pe 5 acum în Premier League, poziție de Europa League, dar la egalitate de puncte cu West Ham, locul 4, primul care duce în grupele Ligii Campionilor. Echipa din Londra are însă un meci mai puțin disputat.

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.