Liga 1

Ruptură totală la FCSB! Revoltă la Mediaș: „Du-te și lasă-ne!”

+8 Foto
FCSB s-a impus la Mediaș, scor 1-0. Foto: FCSB

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Sunday, 12 December 2021

Gigi Becali (63 de ani) a fost contestat de ultrașii din Peluza Nord la meciul Gaz Metan - FCSB de sâmbătă seara, încheiat 0-1.

Pe durata meciului, ultrașii care au făcut deplasarea la Mediaș au putut fi auziți în timp ce scandează lozinci împotriva omului care deține clubul de 18 încoace. „Du-te, Becali, du-te Becali, pleacă și lasă-ne!”, a fost una dintre scandările suporterilor. 

Totul s-a rupt după plecarea lui Edi Iordănescu

Relația dintre Gigi Becali și galeria condusă de Gheorghe Mustață s-a deteriorat în momentul în care latifundiarul a forțat plecarea lui Edi Iordănescu de la echipă

Suporterii s-au solidarizat cu Iordănescu jr. și au pornit o dispută aprinsă cu patronul echipei. Ba mai mult, cei din Peluza Nord anunțaseră la acel moment că au găsit un investitor care să preia clubul din mâinile lui Becali.

Finanțatorul i-a transmis lui Gheorghe Mustață că ar fi dispus să vândă echipa în schimbul a 10 milioane de euro. Becali nu e însă la primul anunț de acest gen, renunțând de fiecare dată la idee.

Gigi Becali: „Suporterii să aducă 10 milioane și gata, nu am treabă cu ei.”

„Suporterii au spus că le-am luat ce iubeau ei. Bine, mă, dați-mi 10 milioane, îmi iau jucătorii și vă dau echipa cum am luat-o eu, fără nimic. Dați-mi 10 milioane și luați-o! Dau societatea, clubul, dar jucătorii îi iau eu. Dar cine are, mă? Nu vedeți ce e la Dinamo? Dacă vine un investitor, renunț imediat, cu drag.

Suporterii să aducă 10 milioane și gata, nu am treabă cu ei. Am o societate comercială, vreau să câștig bani, să nu intru în faliment. Dau clubul fără jucători, cum să-i dau, că numai Coman face 10 milioane. Vând și mă duc la altă echipă. Fac FCSB 2 apoi, să vedem apoi cum rămân CSA și FCSB-ul ăsta fără nimic. De ce? Oamenii vin tot la mine apoi, că am Tănase, Coman”, a spus Becali, în urmă cu trei săptămâni

VIDEO Ionuț Rada: „Darius Olaru nu a avut o perioadă foarte bună. Reușita a venit la momentul potrivit, îl va ajuta mult”

>

Citește și alte știri despre FCSB: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.