Liga 1

Descătușare pentru vedeta de la FCSB: „Excelent pentru moralul lui, nu trecea printr-o perioadă bună”

+8 Foto
Darius Olaru a înscris primul său gol din acest campionat / FOTO: Facebook@FCSB

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Sunday, 12 December 2021

Darius Olaru (23 de ani), mijlocașul ofensiv al celor de la FCSB, a adus victoria în deplasarea de la Mediaș cu Gaz Metan (1-0), reușind să înscrie primul său gol din actuala ediție.

În direct la GSP Live, Ionuț Rada (39 de ani), fostul fundaș de la Rapid, FCSB sau CFR Cluj, a analizat victoria roș-albaștrilor de la Mediaș, vorbind și despre situația lui Darius Olaru. Rada speră că reușita de la Mediaș îl va descătușa pe fotbalistul care a fost mai mult rezervă în acest sezon.

Ionuț Rada: „Pentru moralul lui, a venit la momentul potrivit acest gol”

„Darius Olaru a intrat bine. El venea după o perioadă nu foarte bună din punct de vedere sportiv. Cred că, pentru moralul lui, a venit la momentul potrivit acest gol

Olaru e un jucător care mie îmi place. În ultimul timp, nu a mai fost într-o formă bună și probabil că acest gol îl va ajuta foarte mult”, a spus Ionuț Rada, la GSP Live.

>

Darius Olaru, la primul gol în actualul campionat

Din fericire, am înscris și eu primul gol în acest campionat, mă bucur mai mult pentru că mi-am ajutat echipa să ia cele trei puncte cu un adversar care joacă bine acasă, mă bucur că am câștigat. 

Foarte greu meciul, un teren puțin mai greu, a început și ploaia care nu ne avantajează pe noi. Ne așteaptă încă două meciuri grele în acest an, pe care noi sperăm să-l terminăm cu victorii și să mergem bine în vacanță.

- Darius Olaru, după victoria de la Mediaș, la Telekom Sport

+8 Foto
Gaz Metan - FCSB 0-1 / Sursă foto: Facebook @FCSB Official

9 goluria marcat Olaru în sezonul trecut, în care a jucat 41 de meciuri

FCSB, victorie la limită pe terenul lui Gaz Metan Mediaș

Elevii lui Toni Petrea au pedalat în gol în primele 45 de minute. Cele 3 schimbări efectuate la pauză s-au dovedit inspirate. Darius Olaru, introdus în locul lui Oaidă, a marcat golul decisiv. În minutul 59, mijlocașul bucureștenilor a preluat pe piept și a șutat violent, de la 20 de metri. Portarul Vîlceanu a scăpat mingea, încurcat și de gazonul ud de la Mediaș.

Citește și alte știri despre FCSB:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.