Formula 1

Max Verstappen a sărbătorit titlul mondial în brațele iubitei cu 9 ani mai mare

+19 Foto
Max Verstappen și Kelly Piquet / Sursă foto: Guliver/Getty Images

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 13 decembrie 2021

Max Verstappen (24 de ani), proaspăt campion mondial în Formula 1, a sărbătorit primul titlu din carieră în brațele iubitei Kelly Piquet, cea care i-a fost aproape tot week-end-ul în Abu Dhabi.

Bruneta n-avea cum să lipsească de la cel mai important moment din cariera olandezului. Prezentă în boxa Red Bull pe durata cursei, unde a trăit cu sufletul la gură evenimentele dramatice din final, Kelly Piquet s-a dezlănțuit în timpul festivității de premiere: camerele TV au surprins-o izbuncnind în plâns în momentul în care iubitul ei se afla pe podium. 

Ulterior, ea și Max s-au fotografiat alături de trofeul primit de pilotul celor de la Red Bull.

Max Verstappen (24 de ani) se află într-o relație cu Kelly Piquet, fosta iubită a pilotului Daniil Kvyat, pe care olandezul l-a înlocuit la Red Bull la începutului sezonului 2016 din Formula 1. Cei doi și-au făcut publică relația chiar în prima zi a anului 2021.

+19 Foto
FOTO Instagram @kellypiquet

Kelly Piquet a fost iubita lui Daniil Kvyat

Focoasă brunetă, în vârstă de 33 de ani, lucrează ca editorialist pentru publicații de motorsport. De asemenea, se ocupă de partea de social media și de departamentul de știri al site-ului Formula E. Kelly Piquet a fost iubita pilotului Daniil Kvyat, din ianuarie 2017 până în decembrie 2020. Cei doi au și o fetiță împreună, Penelope Kvyat, care s-a născut pe 27 iulie 2019.

Kelly Piquet este fiica triplului campion mondial de Formula 1, Nelson Piquet, iar fratele ei, Nelson Piquet Jr., a câștigat campionatul mondial în sezonul 2014/15 din Formula E.

+19 Foto
FOTO Instagram @kellypiquet

Sezonul lui Max Verstappen

  • 10 victorii – Emilia Romagna, Monaco, Franța, Stiria, Austria, Belgia, Țările de Jos, SUA, Mexic, Abu Dhabi
  • 8 locuri 2 – Bahrein, Portugalia, Spania, Rusia, Turcia, Brazilia, Qatar, Arabia Saudită
  • 6 curse în care a reușit cel mai rapid tur – Spania, Azerbaidjan, Franța, Austria, Qatar, Abu Dhabi
  • 10 întreceri în care a plecat din pole position – Bahrein, Franța, Stiria, Austria, Marea Britanie, Belgia, Țările de Jos, Italia, SUA, Abu Dhabi

Citește și alte știri din Formula 1:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.