Liga 1

Petrea primește întăriri » Două nume grele revin la FCSB pentru derby-ul cu Rapid

FOTO: Imago

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 13 decembrie 2021

După victoria cu Gaz Metan, 1-0, FCSB se pregătește de derby-ul finalului de an, cu Rapid. (miercuri, 20:30, liveTEXT pe GSP.ro și în direct pe Look+, DigiSport și TV Telekom Sport).

Pentru următorul joc de campionat, FCSB va fi și mai solidă la nivelul lotului de 20. Vor fi disponibile două piese cu greutate, care n-au fost pe foaie la Mediaș. 

Cu Rapid revin Vinicius și Coman

Fundașul Paulo Vinicius va reveni în primul „11”, în timp ce extrema Florinel Coman va face parte din lot, după o lungă perioadă de absență, cauzată de o intervenție chirurgicală. 

În funcție de modul în care va arăta echipa de start, rezerve vor fi nume precum Iulian Cristea, Haruț, Ovidiu Popescu, Budescu, Florinel Coman, Cordea, Oaidă, Ianis Stoica și unul dintre Keșeru și Dumiter.

Misiune îndeplinită pentru FCSB: niciun eliminat pentru meciul cu Rapid

Pe lângă cele 3 puncte, în meciul cu Gaz Metan, FCSB a mai obținut o victorie: niciunul dintre jucătorii aflați la un galben de suspendare nu a fost avertizat.

Vali Creţu, Octavian Popescu, Florin Tănase, Adrian Şut și Constantin Budescu erau în pericol să rateze meciul cu Rapid, dar niciunul nu a văzut galben, astfel că Toni Petrea va avea lotul complet pentru derby.

Jucăm cu presiune la fiecare meci. Suntem în spatele liderului. Sper să o ținem tot așa, cu victorii. Și CFR joacă destul de bine, câștigă. Vom vedea ce rezultate vor fi în continuare. Urmează pentu noi jocuri importante, cu Rapid și Sepsi.

- Toni Petrea, antrenor FCSB

VIDEO Derby în Liga 1! Totul despre FCSB - Rapid 

>

Citește mai multe știri despre FCSB: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.