Liga 1

Explicațiile lui Iustin Popescu după golul luat în meciul cu CFR Cluj » Cum se apără portarul Mioveniului: „Asta a fost greșeala mea”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 13 decembrie 2021

Portarul Iustin Popescu (28 de ani) a oferit primele explicații, după golul primit în CFR Cluj – CS Mioveni 1-0. Fotbalistul spune ce s-a întâmplat la șutul lui Valentin Costache.

Goalkeeper-ul care a bifat al 5-lea meci în acest sezon, ultimul fiind cu FCSB pe 16 octombrie, a răspuns acuzațiilor cu privire la ușurința cu care a primit golul și a explicat lipsa de reacție la șutul venit de la 20 de metri.

Valentin Costache șutează de la 20 de metri // FOTO: TV Telekom Sport
Iustin Popescu, surprins de șutul lui Costache // FOTO: TV Telekom Sport

Cum se apără Iustin Popescu după golul luat în CFR Cluj – CS Mioveni: „Nu am văzut nimic”

„Mister ne-a arătat că doi jucători trebuie să stea pe respingere la cornerele lui CFR Cluj. Costache a șutat, iar eu am fost mascat și nu am văzut nimic. Erau foarte mulți jucători pe direcție. Am vrut să văd printre picioarele lor și am făcut un pas spre dreapta. Dar nu am văzut mingea. După meci, antrenorul de portari mi-a zis că trebuia să stau pe loc și mai aplecat. 

Costache a dat și cu puțin efect și nu am văzut nimic. Trebuia să fiu mai atent. Am făcut un pas spre dreapta, asta a fost greșeala mea. Dar poate dacă stătea cineva pe respingere, poate mai aveam o șansă. Nu era nimeni pe respingere, lângă Costache. Eu nu am văzut absolut nimic. Mister a insistat foarte mult cu fazele fixe, dar, din păcate, nu s-a respectat. 

Nu m-a surprins că am fost titular. Am vorbit cu mister cu 3 zile înainte de meci și mi-a zis că urmează două partide grele, cu Dinamo și FCU Craiova, și că trebuie să-l menajeze pe Ducan. A spus «Vreau să te bag. E un meci greu, am nevoie de experiență».

După 5-6 meciuri pe bancă e greu. Nu am am aceeași încredere ca în Liga 2, când jucam meci de meci. Din punctul meu de vedere a fost OK, cred că mi-am făcut datoria. Cred că am stat bine, ne-am apărat bine. Toată echipa a făcut un joc bun”, a spus Iustin Popescu la ProX.

Citește și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.