Campionate

Informații noi despre situația lui Cicâldău la Galatasaray! Turcii au făcut anunțul

Alexandru Cicâldău

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday, 13 December 2021

Infectarea cu COVID-19 l-a făcut pe Cicâldău (24 de ani) să rateze ultimele două meciuri ale lui Galatasaray. Mijlocașul nu și-a putut ajuta coechipierii la duelurile cu Altay (2-2) și Lazio (0-0).

Infectat cu COVID-19 la începutul lunii, Alexandru Cicâldău a depășit perioada dificilă. Internaționalul român s-a vindecat și a revenit la antrenamentele lui Galatasaray.

Cicâldău s-a vindecat de COVID-19

Cicâldău a ieșit negativ la ultimul test PCR, astfel ca Fatih Terim l-a inclus în lot și va fi apt pentru meciul programat astăzi, de la ora 17:00, cu Sivasspor în etapa #16 din Super Lig, anunță publicația turcă Fanatik.

Deși probabil nu va fi titular, se așteaptă ca mijlocașul român să intre pe parcurs în funcție de rezultatul partidei.

Alexandru Cicâldău// Foto: Facebook @galatasaray

A mai fost infectat cu COVID-19

Alexandru Cicâldău s-a mai confruntat cu virusul și în urmă cu un an, în noiembrie 2020, pe vremea când evolua la CSU Craiova. Clubul alb-albastru anunța atunci că fotbalistul nu prezenta simptome specifice bolii.

De când a semnat cu Galatasaray, Cicâldău a adunat 18 meciuri, 4 goluri și două pase decisive.

Alexandru Cicâldău, „Jucătorul lunii noiembrie”

Alexandru Cicâldău și-a adjudecat premiul de „Jucătorul lunii noiembrie” în ancheta Gazetei.

Mijlocașul Galatei „pictează” în Süper Lig și i-a făcut, în doar câteva luni, pe fanii turci să-l iubească. Titular meci de meci, dar și cu un gol senzațional în disputa cu Marseille, Alex e dorit cu insistență de ultrașii Cim Bom Bom să preia banderola de căpitan.

Starul român a experimentat bucuria de a marca în fața propriilor fani pentru prima dată. A avut cea mai bună evoluție a sa în mijlocul lui Galatasaray de la începutul sezonului și până acum, a rănit apărarea adversă și a dus scorul la 2-0 cu pasa care a intrat în poartă. 

- au scris turcii de la Fotomac după victoria cu Marseille, din Europa League

>

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.