Liga 1

Adrian Mutu, invitat la masă în Republica Dominicană de un nume uriaș din fotbal » Fotografie inedită alături de fostul campion mondial

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 13 decembrie 2021

Adrian Mutu (43 de ani) a profitat de timpul liber și a plecat în Republica Dominicană.

Așa cum dezvăluia la GSP LIVE, Adrian Mutu a plecat din țară pentru a-și vedea fetele, Adriana și Maya, care stau în Republica Dominicană alături de mama lor, Consuelo Matos, fosta soție a „Briliantului”.

E foarte trist! Bineînțeles că îmi lipesc. Vineri voi pleca în Republica Dominicană pentru a-mi vedea fetele. Dar asta e viața. Au fost anumite alegeri pe care eu și mama lor le-am făcut. Trebuie să trăim cu asta și să gestionăm situația cât mai bine posibil. Până acum, lucrurile merg bine.

- Adrian Mutu la GSP LIVE, pe 8 decembrie

Adrian Mutu, la masă cu Marcelo Lippi în Republica Dominicană

Fostul selecționer al României U21 a profitat de vizită și s-a întâlnit și cu fostul mare antrenor al Italiei, Marcelo Lippi, campion mondial în 2006. Italianul a surprins prin apariția sa, fără tricou, în poza postată de Mutu pe Instagram.

Cei doi au stat împreună la masă, alături de familia lui Mutu: cele două fiice, soția Sandra și băiatul Tiago.

„O după amiază foarte plăcută, alături de familia mea și de Marcelo Lippi, un maestru al fotbalului. Mulțumesc pentru invitație, Mister, și pentru sfaturile pe care mi le-ai dat”, a spus Mutu.

VIDEO Jurnalistul GSP Adrian Florea, sceptic față de abilitățile lui Mutu la echipa națională: „Pe ce considerente să vină el acolo?”

>

Citește și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.