Campionate

Kimmich s-a decis să se vaccineze! Regretă: „Ar fi trebuit să o fac mai devreme”

Joshua Kimmich// Foto: Imago

Articol de Theodor Jumătate  —  luni, 13 decembrie 2021

Joshua Kimmich (26 de ani), unul dintre cei cinci jucători ai lui Bayern care au refuzat inițial să se vaccineze, s-a infectat cu coronavirus, a avut probleme la plămâni și nu a mai jucat din 6 noiembrie.

Ce a trăit Kimmich în acest sfârșit de an. Era unul dintre cei cinci jucători ai lui Bayern care nu voiau să se vaccineze. Nu pentru că era împotriva imunizării, ci pentru că aștepta mai multe studii legate de vaccin și de efectul său.

Joshua Kimmich: „Greu să depășesc îndoiala”

Nu m-am putut decide o lungă perioadă. Îmi era greu să depășesc teama și îndoiala care-mi intraseră în suflet”, s-a destăinuit internaționalul german într-un interviu pentru postul TV german ZDF.

A trecut prin clipe dificile. Fiind contact, nu a mai putut juca la națională, fiindcă nu era imunizat. După aceea, s-a infectat cu coronavirus și a suferit mai mult decât se aștepta. 

Au apărut probleme la plămâni și i s-a interzis să mai joace până la sfârșitul anului. Nu a mai evoluat pentru Bayern din 6 noiembrie!

Kimmich: „Tomografia a evidențiat lichid la plămâni”

Între timp, s-a decis. Se vaccinează, în sfârșit. Regretă: „Privind în urmă, realizez că ar fi trebuit să o fac mai devreme”. 

Dezvăluie că „aveam programată data vaccinării încă din a doua carantină, dar m-am îmbolnăvit înainte. A fost neplăcut. Nu am avut prea multe simptome, eram fără miros, fără gust... Din păcate, tomografia a evidențiat lichid la plămâni, așa că era nevoie de încă zece zile de pauză”.

Nici nu se poate antrena intens. Tot el explică: „Există riscul să apară consecințe pe termen lung”.

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.