Liga 1

FCSB pune presiune pe UTA după oferta pentru Miculescu! Mihai Stoica: „Clepsidra e pe masă. Contractul se scurge”

Foto: Imago

Articol de Remus Dinu  —  luni, 13 decembrie 2021

Mihai Stoica, team-managerul de la FCSB, a vorbit despre oferta făcută pentru David Miculescu, extrema de 20 de ani de la UTA.

Oficialul roș-albaștrilor spune că FCSB e gata să ofere 500.000 de euro pentru jucătorul convocat și de Mirel Rădoi la națională și că nu va crește prețul la 1 milion de euro, așa cum vor arădenii.

MM Stoica pune presiune pe UTA după oferta pentru David Miculescu: „Contractul se scurge”

„Noi am propus 500.00 de euro. Oferta a fost făcută. Clepsidra e pe masă, iar contractul se scurge. Miculescu mai are un an și jumătate cu UTA. Noi nu putem crește oferta. Ci doar putem să o scădem”, a declarat Mihai Stoica”, în timpul evenimentului de astăzi

>

Miculescu, cotat la peste 1 milion de euro de UTA

Impresarul Bogdan Apostu spunea la finalul lunii octombrie că UTA nu este dispusă să renunțe le Miculescu pentru mai puțin de un milion de euro.

„Pentru Miculescu a fost ofertă de la FCSB, dar a fost refuzată din rațiuni financiare. UTA nu-l va lăsa pe mai puțin un milion de euro! Știu sigur. UTA în momentul ăsta îşi creează anvergura necesară să vândă direct în străinătate”, a declarat Bogdan Apostu, potrivit TV TelekomSport.

Crescut la juniorii arădenilor, Miculescu a bifat 19 partide și 5 goluri în acest sezon, în care a jucat ca extremă, mijlocaș ofensiv și atacant.

400.000 de euroe cota lui David Miculescu, potrivit transfermarkt

Televizorul e mereu pornit numai pe programele de sport. Sincer, nu iau totul ca pe ceva serios. Discuții sunt multe, și despre transferuri, dar am învățat ușor ce am de făcut. Analizele specialiștilor sunt altceva, te ajută să îndrepți lucruri pe care le greșești. Despre oferte sau transferuri pot avea păreri abia când e ceva concret. Nu-i bine să te lași copleșit.

- David Miculescu, în noiembrie, într-un interviu pentru Gazeta Sporturilor

VIDEO Derby în Liga 1! Totul despre FCSB - Rapid

>

Citește și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.