Liga 1

Gigi Becali, ultimatum pentru un fotbalist de la FCSB: „Am înțeles de ce nu e luat nici la națională. Nu joacă la mine pe 2 euro”

Gigi Becali (63 de ani), finanțatorul celor de la FCSB, este nemulțumit de evoluțiile atacantului Claudiu Keșeru (35 de ani).

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday, 13 December 2021

Gigi Becali (63 de ani), finanțatorul celor de la FCSB, este nemulțumit de evoluțiile atacantului Claudiu Keșeru (35 de ani). 

Gigi Becali a jubilat în vară, când revenirea lui Claudiu Keșeru a fost oficializată. A văzut în atacantul venit de la Ludogoreț nu doar un eventual golgeter, ci și un mentor pentru tinerii fotbaliști din lot. 

Prestațiile lui Keșeru, influențate și de problemele medicale, l-au dezamăgit pe finanțatorul celor de la FCSB. Becali îi transmite un ultimatum. 

Gigi Becali, mesaj pentru Claudiu Keșeru: „Nu joacă la mine pe 2 euro”

„Vreau să vă mai zic ceva de Keșeru că nu vreau să vă las să mă întrebați voi de el. Nu prea sunt mulțumit. Când a venit am zis că am dat lovitura. Nu înțelesesem eu de ce nu prea s-au mai bătut bulgarii să îl țină. După cum a jucat în primele meciuri am zis ca e superatacant, de echipe mari de tot.

Dar acum am înțeles de ce nu prea mai este luat nici pe la națională și nici de ce bulgarii nu s-au bătut să îl țină. Însă, vreau mai mult de la Keseru. Eu sper că el înțelege. Nu joacă la mine pe 2 euro. Vreau mult mai mult. Așa nu prea o să mai meargă”, a spus Gigi Becali, conform Prosport

4 goluriîn 11 apariții are Claudiu Keșeru pentru FCSB în acest sezon

VIDEO Dragomir, sfat pentru Becali: „Să îi păstreze pe Budescu și Keșeru”

>

Ce fraieri sunt! Ce nevoie e de Budescu dacă vor să tragă la titlu. Și de el, dar și de Keșeru. Pot intra câte 20-30 de minute, o repriză, sunt utili, să îi strunească pe ăștia de la mijlocul terenului. Ei fug, dar nu prea au știința jocului. Budescu este un copil bun, un caracter bun, nu e ca alții. Sunt alții care te fac felii pe la spate. Nu strică atmosfera. Pe cei doi îi dă afară pentru bani. Să nu credeți că Gigi e așa generos în a arunca cu banii
- Dumitru Dragomir, la GSP Live

Citește și alte știri despre FCSB: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.