Campionate

Focar de COVID-19 la Manchester United » „Diavolii” vor să amâne următorul joc

Manchester United se confruntă cu mai multe cazuri de coronavirus, fiind testați pozitiv jucători de la prima echipă și membri din staff-ul tehnic

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 13 decembrie 2021

Manchester United se confruntă cu mai multe cazuri de coronavirus, fiind testați pozitiv jucători de la prima echipă și membri din staff-ul tehnic. Clubul a anunțat că discută cu reprezentanții Premier League posibilitatea ca meciul cu Brentford de marți, 21:30, să fie reprogramat.

Activitatea la Manchester United este în acest moment suspendată. Antrenamentele au fost blocate de criza COVID, iar baza de pregătire e închisă. Manchester nu a dezvăluit numele persoanelor infectate.

Manchester United: „Discutăm amânarea meciului cu Brentford”

„Manchester United poate confirma că, după testele PCR pozitive de ieri în rândul personalului și al jucătorilor primei echipe, a fost luată decizia de a închide baza de pregătire a primei echipe pentru a minimiza riscul de infectare. 

Persoanele care au fost testate pozitiv sunt izolate conform protocolului din Premier League. 

Având în vedere anularea antrenamentului și întreruperea pregătirilor, dar și faptul că sănătatea jucătorilor și a staff-ului este prioritară, clubul discută cu șefii Premier League dacă este în regulă ca meciul de marți împotriva lui Brentford să se mai joace.

Călătoria echipei la Londra va fi amânată până când vom avea o decizie finală”, a comunicat oficial Manchester United.

Ai grijă să porți corect masca de protecție! Ce nu trebuie să faci atunci când o utilizezi

>

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.