Formula 1

Cum a văzut Lineker decizia care a decis titlul în Formula 1: „City - Liverpool, ultimele 3 minute ale sezonului. City conduce, dar arbitrul decide că e mai palpitant să facă asta”

+30 Foto
Gary Lineker (61 de ani) crede că Lewis Hamilton (36 de ani) a fost dezavantajat de comisarii Marelui Premiu de la Abu Dhabi, cursă în urma căreia Max Verstappen (24 de ani) a fost încoronat campion mondial.

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday, 13 December 2021

Gary Lineker (61 de ani) crede că Lewis Hamilton (36 de ani) a fost dezavantajat de comisarii Marelui Premiu de la Abu Dhabi, cursă în urma căreia Max Verstappen (24 de ani) a fost încoronat campion mondial

Lineker, unul dintre cei mai renumiți analiști sportivi din Marea Britanie, a sărit în apărarea compatriotului Hamilton. Crede că decizia luată de șefii Formulei în finalul cursei de la Abu Dhabi, când au scos safety-car-ul de pe pistă cu un tur de circuit înainte de final, oferindu-i lui Verstappen toate avantajele în duelul cu Lewis, a fost una greșită. 

Fostul atacant al Barcelonei a comparat decizia controversată luată de comisarii din Formula 1 cu o situație ipotetică din fotbal. 

Cum a văzut Lineker decizia care a decis titlul în Formula 1

„Imaginați-vă că Manchester City și Liverpool merg cap la cap pentru titlu. În ultima zi a sezonului se întâlnesc în meci direct, iar City conduce, cu 3 minute rămase de disputat. Arbitrul decide atunci că ar fi mai palpitant să avem lovituri de departajare. În plus, jucătorii lui City să fie desculți. Asta e Formula 1”, a scris Lineker, pe Twitter.

Citește și alte știri din Formula 1: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.