Campionate

Îngrijorare în Premier League: Record de cazuri » Și meciul lui Manchester United amânat!

Și meciul lui Man. United amânat!// FOTO: Imago

Articol de Theodor Jumătate  —  marţi, 14 decembrie 2021

42 de jucători și antrenori ai cluburilor din PL au fost depistați pozitiv. După ce partida de duminică a lui Tottenham a fost reprogramată, aceeași decizie s-a luat și pentru meciul de astăzi al lui Manchester.

Varianta Omicron se răspândește în Marea Britanie și Premier League e amenințat. Săptămâna trecută s-a înregistrat un record de cazuri de coronavirus în liga engleză, 42 de jucători și antrenori fiind depistați pozitiv, cu 12 mai mult decât în perioada 29 noiembrie - 5 decembrie.

Șase cluburi afectate! Conte: „Ne e frică”

Consecințele s-au văzut. Au fost focare la Tottenham și Man. United, alte cluburi anunțând că au fotbaliști infectați: Brighton, Aston Villa, Leicester și Norwich. Spurs a cerut amânarea meciului de Europa League cu Rennes, anulat în cele din urmă, partida de duminică împotriva lui Brighton a fost reprogramată.

„Ne e frică. În fiecare zi mai apare un pozitiv, suntem speriați. Cine va fi mâine? Eu? Avem familii, de ce să riscăm?”, a întrebat Antonio Conte, managerul londonezilor.

„Diavolii” au închis baza de pregătire

Manchester United se confruntă cu mai multe cazuri de coronavirus, fiind testați pozitiv jucători de la prima echipă și membri din staff-ul tehnic. Clubul nu a dezvăluit numele persoanelor infectate.

Man. United i-a izolat pe infectați și a închis centrul sportiv de la Carrington. Ar fi trebuit să joace diseară în deplasare cu Brentford. Meci amânat!

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.