Liga 1

Gigi Becali a dezvăluit de ce nu mai joacă deloc Budescu: „Asta ce înseamnă? Băi, tată, dormi!”

Constantin Budescu (dreapta), în FCSB - FC Botoșani // foto: Imago Images

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 14 decembrie 2021

Gigi Becali (63 de ani), patronul de la FCSB, a dezvăluit ce așteptări are de la Constantin Budescu (32), fotbalist care nu a prins niciun minut pe teren în ultimele două meciuri ale vicecampioanei.

Transferat cu mare fast de FCSB, „Artistul” Budescu nu a mai jucat de pe 28 noiembrie, când a prins 26 de minute pe teren în victoria cu CS Universitatea, scor 3-2. În ultimele două etape, la 2-1 cu UTA și 1-0 cu Gaz Metan, Budescu a fost rezervă neutilizată. În acest context, Gigi Becali a dezvăluit ce așteaptă din partea mijlocașului pentru ca acesta să aibă un rol important la FCSB.

Gigi Becali: „Vreau mai multă concentrare de la Budescu!”

„De la Budescu vreau mai multă concentrare, nu lejeritate. La un moment dat, e la mijlocul terenului, se uită unde să paseze și până să o facă, vine unul, pune piciorul în fața verzei, iar Budescu în loc să dea în varză, dă în piciorul ăluia! Asta ce înseamnă? Lentoare, lejeritate, relaxare. Nu, tată!

Ești Budescu, cel mai talentat din România, dar băi, tată... dacă dormi, nu mai faci nimic cu talentul, că vine ăla și-ți fură varza! Îi cer lui Budescu să fie atent, să nu-i mai fie varza furată”, a spus Becali la Pro X. 

Îl aștept pe Keșeru de la începutul sezonului. Aștept să fie mai rapid, mai agresiv și mai concentrat în meci.

- Gigi Becali, patron FCSB

E normal să nu fii fericit atunci când nu joci, dar (Budescu) nu a lăsat să se vadă asta pe fața lui niciodată. La antrenamente e super, se pregătește foarte bine. E un jucător de grup, care ține vestiarul foarte bine, și mă bucură acest lucru.

- Anton Petrea, antrenor FCSB

În emisiunea „Sport Report” de pe Telekom Sport, managerul general de la FCSB, Mihai Stoica, a oferit și el o explicație pentru faptul că Budescu nu a prins niciun minut cu Gaz Metan: „El nu e un fotbalist pentru sistemul 4-3-3. Trebuie să schimbi tot sistemul ca să intre el. Or la Mediaș era un meci de luptă, nu se impunea schimbarea sistemului”. 

De la transferul la FCSB, Budescu a adunat 9 meciuri și un singur gol, cu Chindia, din penalty.

Mai multe știri despre FCSB: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.