Liga 1

FCSB - RAPID. Ce a cerut în direct la TV Gigi Becali, înaintea duelului arbitrat de Istvan Kovacs

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 14 decembrie 2021

Gigi Becali (63 de ani), patronul de la FCSB, vrea un joc curat contra celor de la Rapid. Duelul celor două formații bucureștene este programat miercuri, 15 decembrie, de la ora 20:30, live pe GSP.ro și în direct la TV pe DigiSport 1, TelekomSport 1 și Look Sport +.

Becali anticipează un meci dur împotriva Rapidului, astfel că-i cere arbitrului „să-și facă datoria”. CCA l-a delegat la centru chiar pe Istvan Kovacs, un arbitru cu care Becali a avut mai multe de împărțit de-a lungul timpului.

Gigi Becali vrea „fotbal ca în Europa” la FCSB - Rapid 

„Ei vor fi foarte agresivi, rog arbitrul să-și facă datoria. Vreau să jucăm fotbal ca în Europa, nu vreau lupte greco-romane, cotonogeală”, a spus Becali la Pro X. 

Ulterior, latifundiarul a amintit de partida din tur, câștigată de alb-vișinii cu 1-0 grație unui autogol al lui Paulo Vinicius: „Trebuie să câștigăm jocul ăsta neapărat. Jocul trecut nu-l consider pierdut. Am controlat jocul, sper să controlăm și acum și de data asta să și marcăm”. 

Istvan Kovacs arbitrează FCSB - Rapid 

CCA l-a ales pe Istvan Kovacs (37 de ani) să conducă derby-ul FCSB - Rapid. „Centralul” din Carei va fi ajutat de asistenții Vasile Marinescu și Mihai Marica, în vreme ce rezerva sa va fi Iulian Călin.

La începutul acestui an, Kovacs a fost acuzat dur de Gigi Becali, patronul FCSB, că nu a dictat un henț împotriva lui CFR Cluj și că a „inventat un 11 metri” contra echipei sale la meciul direct cu ardelenii. Latifundiarul a contestat și decizia lui Kovacs de a dicta penalty împotriva FCSB-ului în meciul dintre Viitorul și FCSB din ianuarie, scor 2-2.

VIDEO » Toni Petrea, înainte de FCSB - Rapid

>

Mai multe știri din Liga 1: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.