Liga 1

Burleanu, răspuns ironic către FCSB după întrebarea reporterului GSP: „Așa ar avea o șansă la titlu”

FOTO: Imago

Articol de Vlad Nedelea, Cristi Roșu (video)  —  Tuesday, 14 December 2021

La finalul Comitetului Executiv al FRF, președintele Răzvan Burleanu a susținut o serie de declarații  și a răspuns ironic declarațiilor date de Mihai Stoica, managerul general de la FCSB.

După ce a declarat că Dan Petrescu este în acest moment singura variantă pentru postul de selecționer, șeful FRF a fost întrebat de reporterul GSP despre declarațiile lui Mihai Stoica, managerul general FCSB. Acesta a fost contrariat de negocierile între FRF și CFR Cluj privind clauza lui Dan Petrescu, iar Burleanu a răspuns ironic și a explicat de ce această sumă nu va fi plătită.

VIDEO Burleanu, ironie către FCSB: „Ar trebui să facă tot posibilul ca Petrescu să devină selecționer”

>

„Cred FCSB ar trebui să facă tot ce e posibil pentru ca Dan Petrescu să devină selecționer, dacă vrea să mai aibă o șansă de a câștiga titlul.

De ce nu plătim clauza? Pentru că FRF e organizație non-profit și nu depindem de un acționar. Dacă s-ar plăti o clauză de reziliere, alte proiecte ar avea de suferit. În plus, am putea influența competiția din Liga 1. Adică unul dintre cluburi ar beneficia de o sumă de bani din partea forului național și ar putea fi avantaj față de alte cluburi”, a spus Burleanu.

Dacă Federația nu plătește clauza, e o chestie puțin ciudată. Deci CFR nu vrea niciun ban? Practic, devine sponsorul Federației Române de Fotbal. Am rămas puțin confuz când am citit declarațiile, că o să anunțe pe 19 decembrie. Eu altceva nu înțeleg. De ce a trebuit să se știe neapărat că s-a discutat cu Petrescu? E lipsit de sens și de logică să mergi și să faci imagine cu un antrenor aflat sub contract
– Mihai Stoica, pe 3 decembrie

Citește și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.