Liga 1

N-a dat un randament deosebit, dar l-a cucerit pe Gigi Becali » Cine este ultimul intrat pe lista favoriţilor patronului de la FCSB: „Am câștigat toate meciurile cu el pe teren”

Gigi Becali (63 de ani), finanțatorul celor de la FCSB, a lăudat prestațiile lui Andrei Dumiter (22 de ani) din ultimele runde.

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 14 decembrie 2021

Gigi Becali (63 de ani), finanțatorul celor de la FCSB, a lăudat prestațiile  lui Andrei Dumiter (22 de ani) din ultimele runde. 

Andrei Dumiter a fost titular în două din ultimele trei meciuri jucate de FCSB. A marcat în victoria 3-2 cu CS Universitatea Craiova și a fost decisiv contra celor de la UTA, când a contribuit la obţinerea unei lovituri de la 11 metri. Gigi Becali apreciază atitudinea atacantului adus de la Sepsi.

Gigi Becali îl laudă pe Andrei Dumiter: „E muncitor, luptă mult”

„Nu se știe dacă este un transfer ratat. Ăștia care apasă doar pe clapete, dacă nu «cară puțin pianul», nu au la ce să «cânte». Pe când Dumiter, care «cară pianul», apasă și el pe clape și dă o muzică, nu extraordinară, dar apasă și el acolo.

Dumiter e muncitor, luptă mult. În toate meciurile în care a fost pe teren, le-am câștigat. A scos 11 metri, a scos galben, a scos eliminare, a scos mingea de afară. Mai era 1 centimetru și depășea linia, dar el a scos-o și a obţinut 11 metri.

El a fost foarte rapid și nu a ieșit mingea datorită faptului că a fost agil”, a spus Gigi Becali, la Pro X. 

VIDEO Toni Petrea, înaintea derby-ului FCSB - Rapid 

>

Citește și alte știri despre FCSB: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.