Liga 1

Haosul din arbitraj continuă, deşi Vassaras spunea că nu sunt probleme! Chivulete n-a văzut un penalty clar în CSU Craiova - UTA + Părerea specialistului

+6 Foto
FOTO: Captură TV @Digi Sport

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 14 decembrie 2021

UTA a cerut penalty în minutul 29 al partidei cu CS Universitatea Craiova, la o ținere evidentă a lui Nicușor Bancu (29 de ani) asupra brazilianului Erico (32 de ani). Meciul s-a încheiat la egalitate, scor 0-0.

CS Universitatea Craiova a fost surprinsă descoperită în minutul 29. Patru apărători au fost nevoiți să marcheze șase fotbaliști arădeni, iar plasamentul lor a lăsat de dorit.

O centrare din flancul drept l-a găsit perfect pe Miculescu, la 6 metri de poartă, dar atacantul dorit de FCSB a reluat pe lângă poartă, din plonjon.

Andrei Chivulete n-a văzut un penalty în CSU Craiova - UTA

Atent la David Miculescu, „centralul” Andrei Chivulete a ratat o ținere prelungită și evidentă.

Nicușor Bancu l-a tras secunde bune pe Erico, apoi l-a doborât în interiorul careului de 6 metri. Chivulete nu a fost atenționat nici de asistentul Andrei Constantinescu.

Aici începe cu o ținere reciprocă, dar Erico îi ia fața. Bancu îl trage de mână, de tricou. Aici mi se pare penalty. La o astfel de fază, Chivulete ar fi trebuit să vadă clar.
- Constantin Zotta, expert Telekom Sport în arbitraj

Andrei Chivulete a nemulțumit pe toată lumea

O fază asemănătoare, dar mai puțin evidentă, a avut loc și în careul advers, în minutul 12, când Paul Papp a fost ținut în timpul unui corner al lui CSU Craiova. Apărătorul arădean i-a dat însă drumul mai rapid.

La lovitura asta de colț, Papp îi ia prim-planul lui Erico. Fundașul de la UTA îl ține, dar la un moment dat îi dă drumul. Mie mi se pare că Papp se aruncă, Nu mi se pare că această cădere e provocată de adversar. Eu spun că nu cred că se impunea penalty.
- Constantin Zotta, expert Telekom Sport în arbitraj

Nu au fost singurele faze în care deciziile lui Andrei Chivulete au fost contestate. Inclusiv Laurențiu Reghecampf i-a reproșat că lasă jocul mult prea liber și că nu scoate cartonașele galbene la intrările dure ale adversarilor.

Citește și alte știri despre fotbalul din Liga 1: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.