Liga 1

Florin Prunea ar putea reveni în Liga 1: „Oricine și-ar dori să meargă acolo”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 14 decembrie 2021

Florin Prunea (53 de ani) ar putea reveni în Liga 1, după ce a avut mai multe discuții cu cei de la Academica Clinceni.

Cu un nou finanțator și după două victorii și un egal în ultimele 3 meciuri, formația din Ilfov vrea să se întărească la nivel administrativ.

Florin Prunea ar putea reveni în Liga 1: „Oricine și-ar dori să meargă la Academica Clinceni”

Fost președinte la Poli Iași și Dinamo, Florin Prunea spune că a discutat despre o eventuală revenire în Liga 1 și a lăudat proiectul de la Academica Cliceni, ultima clasată în Liga 1.

„Am primit un telefon și am avut o discuție cu cineva de la Academica Clinceni. Dar de la o simplă discuție și până la ceva avansat e cale lungă. Pe de altă parte, nu pot să spun că nu sunt impresionat de Academica Clinceni. Echipa joacă.

A venit un nou investitor, a venit Sabin Ilie, a venit Augustin Călin. Se vede și în joc. Echipa ia foarte greu gol. Cele 7 puncte nu sunt întâmplătoare. Îl cunosc pe Adi Falub. Este un antrenor care lucrează foarte mult.

Eu nu sunt străin de Clinceni. Am prieteni foarte mulți acolo și îl cunosc pe primar. Îl apreciez. Este un om de cuvânt. am vorbit de multe ori cu el. E o bază de pregătire foarte bună la Clinceni. Cred că oricine și-ar dori să meargă la Clinceni”, a spus Florin Prunea, potrivit Prosport.

VIDEO Răzvan Burleanu a dezvăluit primul meci cu VAR din România: „E 100%, nu vă ascund!”

>

Citește și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.