Liga 1

Reghecampf, nervos după CSU Craiova - UTA: „Am avut o ședință scurtă cu jucătorii. Aveam impresia că jucăm cu oameni în minus. E păcat că ultimul meci s-a încheiat așa”

CSU Universitatea Craiova și UTA au remizat, scor 0-0. Laurențiu Reghecampf (46 de ani) nu a găsit explicații pentru evoluția elevilor săi.

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 14 decembrie 2021

CSU Universitatea Craiova și UTA au remizat, scor 0-0. Laurențiu Reghecampf (46 de ani) nu a găsit explicații pentru evoluția elevilor săi. 

„În primul rând, dezamăgire mare pentru jocul practicat. Am fost foarte slabi din toate punctele de vedere. Trebuie să fim bucuroși că am câștigat un punct în seara asta. Ne-au fost superiori la toate aspectele. Am avut și o ședință scurtă cu jucătorii după meci. 

Schimbările nu au adus niciun plus, aveam impresia că jucăm cu oameni în minus. E păcat că ultimul meci jucat acasă s-a încheiat așa. Fiind ultimul meci lângă fani, voiam să terminăm cu o victorie. 

Trebuie să ne gândim foarte bine la ce va fi pe viitor. Nu este neapărat o criză. Lipsesc jucători importanți. Nu reușim să avem agresivitate, nu reușim să ieșim cu pase, cu mingi scurte. Sunt jucători cărora le este foarte frică. Se vede cu ochiul liber. Frustrarea este mare pentru că toți jucătorii ar trebui să se ridice”, a spus Laurențiu Reghecampf, la Telekom Sport. 

Reghecampf a renunțat la titlu

„În momentul de față, obiectivul nostru este play-off-ul. Să fim realiști. Nu avem dreptul să vorbim despre titlu, la cum jucăm și la cum arătăm. Veți vedea ce schimbări vor fi în iarnă, nu pot vorbi acum despre asta. Mai avem un meci de jucat”, a explicat Reghecampf.

Trebuie să ne revenim, să mergem la Mediaș și să câștigăm. Iar după reluare, să punem osul la bătaie. Vom avea o perioadă de pregătire. Trebuie să recuperăm jucătorii accidentați. Se văd absențele. Avem multe probleme.
- Laurențiu Reghecampf, antrenor CSU Craiova

Citește și alte știri despre fotbalul din Liga 1: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.