Liga 1

Istvan Kovacs a rupt tăcerea și a răspuns atacului lui Săpunaru, într-o reacție pentru GSP: „Nu aș vrea să-l fac de rușine, dar nu tolerez așa ceva!”

+31 Foto
FCSB a învins-o pe Rapid, scor 3-1. La final, Cristi Săpunaru, căpitanul giuleștenilor, a amintit o replică pe care Istvan Kovacs i-ar fi transmis-o. „Centralul” neagă declarațiile fundașului central.

Articol de Andrei Crăiţoiu  —  joi, 16 decembrie 2021

FCSB - Rapid 3-1. Cristi Săpunaru, căpitanul giuleștenilor, a acuzat după meci că Istvan Kovacs i-ar fi zis: „Te dau afară și din țară!”. „Centralul” a ieșit în față și și-a asumat o reacție publică, o raritate în lumea arbitrilor de la noi, pentru a răspunde atacurilor venite dinspre fundașul central.

„Kovacs mi-a zis că putea să mă dea și afară din țară!”, a acuzat la final „Săpun”.

O oră mai târziu, Kovacs a replicat, prin intermediul Gazetei: „Nu este adevărat ce a spus domnul Săpunaru despre mine! Oricum, meciul meu este înregistrat și nu aș vrea să-l fac de rușine publicând discuția dintre mine și dânsul în momentul în care mă amenință spunând: «Până la capăt, n-o scoți cu mine! Îți arăt eu, o să vezi!». Astea au fost cuvintele lui. Eu i-am spus doar că n-o să tolerez asemenea comportament din partea nimănui”.

Săpunaru, după FCSB - Rapid:

Kovacs mi-a zis că putea să mă dea și afară din țară! În rest, nu am vorbit. Adică am încercat să purtăm un dialog, dar am vorbit cu mine, fiindcă nu primeam răspuns din partea lui

În prelungirile primei reprize, Săpunaru a transformat primul penalty obținut tot de el, dar a comis un „11 metri” în prelungirile actului secund, din care Florin Tănase i-a readus pe roș-albaștri în avantaj.

Un derby care a câștigat și un arbitraj de nivel mondial. Istvan Kovacs a văzut perfect toate fazele, merită nota 10 cu felicitări!
Dan Udrea, jurnalist GSP, în Vocile Gazetei

FOTO. Cele mai tari imagini din FCSB - Rapid 3-1, derby cu de toate pe Arena Națională:

VIDEO. Albert Stahl, după FCSB - Rapid 3-1: „Am stat bine în teren, n-au avut multe ocazii”

>

Cum stau FCSB și Rapid în clasament

Citește mai multe știri despre FCSB - Rapid:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.