Liga 1

MM Stoica, dezlănțuit! Gestul managerului de la FCSB, după victoria-șampanie cu Rapid

+31 Foto
MM Stoica, sărbătorind victoria cu Rapid / Sursă foto: Răzvan Păsărică (Imago Images)

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 16 decembrie 2021

FCSB - Rapid 3-1. Mihai Stoica (56 de ani), managerul general de la FCSB, a trăit la cote maxime derby-ul cu Rapid, câștigat de roș-albaștri cu 3-1. 

„Aștept meciul cu Rapid, încă mă urmărește înfrângerea din tur”, spunea oficialul vicecampioanei, cu două zile înaintea ciocnirii cu Rapid. MM a fost în transă pe durata partidei, pe care a urmărit-o de la Tribuna I de pe Arena Națională. Vulcanic în toate momentele tensionate ale meciului, Stoica s-a dezlănțuit la final. 

Imediat după ce Istvan Kovacs a fluierat finalul partidei, Mihai Stoica a sărit în teren și a sprintat mai bine de 50 de metri spre galeria roș-albaștrilor. MM a urcat în peluză și a cântat alături de jucători și ultrașii de la „Nord”, într-un tablou ce a adus cu derby-urile de pe vremuri.

Să desfacă șampania? FCSB a luat titlul când s-a întâmplat la fel cu Rapid

Ultima victorie a vicecampioanei contra alb-vișiniilor pe teren propriu a venit tot în prelungiri, într-un sezon în care FCSB a câștigat campionatul, 2012-2013.

FCSB a câștigat ultima dată un meci pe teren propriu contra rivalei din Giulești în 2012. Și atunci, la fel ca acum, roș-albaștrii au tranșat derby-ul în prelungiri. Pe 24 septembrie 2012, FCSB, antrenată la vremea respectivă de Reghecampf, se impunea pe Arena Națională grație unui gol reușit de Alex Bourceanu în minutul 96.

Coregrafii și show-uri pirotehnice la FCSB - Rapid 3-1

Pe lângă show-ul pirotehnic, cu fumigene și petarde, care a oprit meciul minute bune, cele două peluze s-au prezentat și cu coregrafii. Suporterii echipei gazdă au afișat mai multe mesaje anti-Becali, precum: 

„Pentru tine suntem plecați”, „Avid după bani”, "Gigi fariseu” sau „Din bani ți-ai făcut chip cioplit”. În peluza rapidistă s-a putut observa o pânză pe care era pictat un ultras mascat care se strâmbă la rivali, cu mesajul „Capitala ne aparține”.

FOTO. Cele mai tari imagini din FCSB - Rapid 3-1, derby cu de toate pe Arena Națională:

VIDEO Ce spune Pompiliu Stoica despre băiatul său: „Visează fotbal. Sper să joace cât mai mult la FCSB”

>

Citește și alte știri de actualitate: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.