Liga 1

Gigi Becali n-a avut milă de un titular de la FCSB: „Nu prea mai ai ce căuta în fotbal!”

Budescu a rezistat pe teren o singură repriză / Sursă foto: Raed Krishan

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 16 decembrie 2021

Gigi Becali (63 de ani) e profund dezamăgit de prestația lui Constantin Budescu din derby-ul cu Rapid, câștigat de FCSB cu 3-1.

Titularizat pentru prima oară din noiembrie încoace, Constantin Budescu a rezistat pe teren o singură repriză în disputa de pe Arena Națională. Folosit pe poziția de vârf fals, acesta n-a ieșit prea mult în evidență și nu s-a mai întors de la cabine. În această dimineață, Becali l-a criticat din nou pentru indolență.

Gigi Becali: „Budescu nu mai e Budescu”

„Dacă ai dat o pasă, nu înseamnă nimic. Eu spun adevărul. Budescu nu mai e Budescu. Budescu de aseară a fost altceva, n-a fost Budescu. Oricât de mare talent ar avea, trebuie să ai agerime, să ții de minge. Altfel, nu prea mai ai ce căuta în fotbal. 

Budescu e prietenul meu, o să-i spun și lui. El nu vede? Nu-și dă seama? Nu ai voie să faci așa ceva, ai o problemă! Nu e vorba de salariul lui. Eu trebuie să îi dau salariul pe care-l are, doar spun părerea pe care o am acum despre calitatea lui. Cred că dacă ar juca în altă poziție ar fi mult mai periculos. Aseară, a pierdut o minge la 20 de metri de poarta adversă și am fost la un pas să luăm gol. 

Dar nu vor fi probleme, eu o să mă înțeleg cu Budescu. Dar să vedem ce face Toni Petrea, poate are el o metodă. El decide, nu eu”, a declarat Gigi Becali în această dimineață, la Pro X. 

De fiecare dată când a intrat, Ianis Stoica a rezolvat meciul. A intrat și a dat gol mereu. Dar nu poate fi titular. Noi vrem să câștigăm campionatul. Nu pot juca și Tavi Popescu și Ianis Stoica în același timp, nu poți avea doi copii pe teren

- Gigi Becali, patron FCSB

6a fost nota primită de Budescu în Gazeta de azi

VIDEO Adrian Porumboiu, verdict categoric în disputa Săpunaru - Kovacs: „Ține de civilizație, nu te poți rățoi la el!”

>

Citește și alte știri despre FCSB: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.