Liga 1

Gigi Becali nu s-a abținut! Tiradă în direct: „Nu-i vreau în play-off, s-ar da la o parte cu CFR Cluj!”

+31 Foto
Gigi Becali / Sursă foto: GSP

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 16 decembrie 2021

La 12 ore de la victoria din derby-ul cu Rapid, 3-1, Gigi Becali, finanțatorul de la FCSB, a explicat de ce n-ar vrea să-i vadă pe giuleșteni în play-off.

Nou-promovata Rapid, una dintre marile rivale ale FCSB-ului, a fost aproape să mai producă un rezultat surprinzător, după triumful neașteptat din tur (1-0). Giuleștenii au ținut-o în corzi pe FCSB, roș-albaștrii tranșând partida abia în prelungiri.

În această dimineață, Gigi Becali a spus cu subiect și predicat că n-o vrea pe Rapid în play-off, temându-se că alb-vișiniii i-ar putea face jocurile campioanei CFR Cluj.

Gigi Becali: „Nu o vrea pe Rapid în play-off”

„(...) N-a fost o revanșă, a fost doar un meci de campionat. De când a revenit din «B», Rapid s-a pus imediat pe picioare, dar nu e încă o rivală. Atunci când va fi pe locurile unu, doi, trei, atunci da, va fi o rivală.

Știți de ce mă tem? N-aș vrea să văd Rapidul în play-off. În ultimele meciuri din play-off, dacă ar juca cu CFR Cluj, s-ar da la o parte”, a spus Becali. 

Patronul de la FCSB l-a luat în vizor pe Cristi Săpunaru, liderul giuleștenilor:

„(...) Săpunaru e fotbalist, l-aș fi luat la națională dacă eram acolo. Dar el e atât de înrărit împotriva FCSB... La Rapid, Săpunaru e capul echipei, el e antrenorul”, a declarat Gigi Becali, în direct la Pro X.

Palmares total FCSB - Rapid

Din 2003 și până acum, deși FCSB a luat mai multe trofee și a performat mai vizibil în Europa, Rapid e singura echipă în fața căreia are palmares negativ în disputele directe din Liga 1.

  • 25 meciuri
  • 7 victorii Rapid
  • 5 victorii FCSB
  • 12 remize
  • 1 meci decis la „masa verde" în favoarea FCSB-ului

Cele mai tari imagini din FCSB - Rapid 3-1

Cum stau FCSB și Rapid în clasament

VIDEO Florinel Coman: „Încă n-am ritm, intensitate, dar mă bucur că am revenit”

>

Citește și alte știri despre FCSB: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.