Liga 1

Patronul Rapidului îi dă replica lui Gigi Becali: „Cum să ne dăm la o parte? E obișnuit cu alte timpuri”

Victor Angelescu / Sursă foto: Captură GSP Live

Articol de Marius Mărgărit  —  joi, 16 decembrie 2021

Victor Angelescu, patronul Rapidului, i-a dat replica lui Gigi Becali, după ce finanțatorul roș-albaștrilor a spus că nu-i vrea sub nicio formă pe giuleșteni în play-off.

Miercuri seara, nou-promovata Rapid, una dintre marile rivale ale FCSB-ului, a fost aproape să mai producă un rezultat surprinzător, după triumful neașteptat din tur (1-0). Giuleștenii au ținut-o în corzi pe FCSB, formația lui Toni Petrea tranșând partida abia în prelungiri (3-1)

Învins în tur de Rapid, Gigi Becali pare să-i fi luat frica echipei lui Mihai Iosif. Pe care o acuză că, în cazul care s-ar califica în play-off, ar face jocurile în favoarea lui CFR Cluj. Replica lui Angelescu n-a întârziat.

Victor Angelescu, patron Rapid: „Cum să ne dăm la o parte?”

„Poate că domnul Becali e obișuit cu alte timpuri, cu alt fotbal. Să stea liniștit, că s-au mai schimbat lucrurile, patronii, în fotbalul românesc.

Dacă Rapid va ajunge în play-off, ne vom juca șansele cu aceeași ardoare și cu FCSB, și cu CFR, cu orice adversar. Cum să ne dăm la o parte? Exclus așa ceva! Pentru noi, și meciuruile cu CFR sunt tot derby-uri. 

În plus, în campionat, noi am bătut CFR, așa cum am învins și FCSB. Eu zic că asta dovedește că nu-și au rost astfel de speculații din partea domnului Becali”, a declarat Victor Angelescu, patronul giuleștenilor, în exclusivitate pentru GSP.ro. 

Gigi Becali: „Nu vreau Rapidul în play-off, s-ar da la o parte cu CFR Cluj!”

La 12 ore de la victoria din derby-ul cu Rapid, 3-1, Gigi Becali, finanțatorul de la FCSB, a explicat de ce n-ar vrea să-i vadă pe giuleșteni în play-off.

Gigi Becali a spus cu subiect și predicat că n-o vrea pe Rapid în play-off, temându-se că alb-vișiniii i-ar putea face jocurile campioanei CFR Cluj.

„Știți de ce mă tem? N-aș vrea să văd Rapidul în play-off. În ultimele meciuri din play-off, dacă ar juca cu CFR Cluj, s-ar da la o parte”, a spus Becali, la Pro X. 

Cele mai tari imagini din FCSB - Rapid 3-1

VIDEO Daniel Niculae, după FCSB - Rapid 3-1: „Ne-am ridicat la nivelul așteptărilor, felicit jucătorii”

>

Citește și alte știri de actualitate: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.