Campionate

Vor să închidă Premier League! Planul cluburilor din Anglia

Cluburile din Premier League fac presiuni ca liga să suspende toate meciurile până la jumătatea lui ianuarie din cauza pandemiei!

Articol de Daniel Scorpie  —  joi, 16 decembrie 2021

Cluburile din Premier League fac presiuni ca liga să suspende toate meciurile până la jumătatea lui ianuarie din cauza pandemiei!

Situația este explozivă în Marea Britanie din cauza tulpinii Omicron. Miercuri s-au înregistrat 78.610 noi cazuri de coronavirus, record negativ în Insulă, și 165 de decese. 

Vor să închidă Premier League!

Și fotbalul suferă, tot mai mulți jucători infectându-se. Încă două partide au fost amânate: Leicester - Tottenham și Man. United - Brighton. 

BBC dezvăluie că Manchester ar fi avut disponibili doar 9 fotbaliști pentru întâlnirea cu Brentford de marți (reprogramată) și 7 pentru sâmbătă, cu Brighton. 

Tot mai îngrijorate de rapiditatea răspândirii noii variante de COVID-19, cluburile fac presiuni ca liga să suspende Premier până la jumătatea lunii ianuarie.

Unde se vede Premier League din 2022

Posturile Digi Sport și Look Sport au achiziționat drepturile de televizare pentru cel mai tare campionat de fotbal al lumii, Premier League. Eurosport, postul care a difuzat în exclusivitate meciurile din Premier League în ultimii ani, a pierdut astfel monopolul asupra partidelor din Insulă.

Aseară, în jurul orei 19:50, Digi Sport și Look Sport au anunțat în același timp că vor transmite meciurile din Premier League pentru următoarele 3 sezoane, perioada 2022-2025!

Digi ia în calcul să deschidă al 5-lea canal sportiv, DigiSport 5, pe care să fie difuzate în special competiții diferite de fotbal sau meciuri mai puțin atractive din sportul rege.

În 2019, într-un studiu realizat de SES ASTRA România, 43% dintre românii chestionați au spus că urmăresc sport atunci când se uită la TV, acesta fiind între primele 4-5 preferințe, după știri (82%), filme (71%), documentare (57%) și emisiunile de entertainment (57%).

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.