Liga 1

Mircea Rednic, furibund după eșecul dramatic cu Mioveni » A luat un jucător în colimator: „Nu poți să faci greșeli d-astea. Îți bați joc de munca unei echipe”

+30 Foto
Mircea Rednic

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Thursday, 16 December 2021

Mircea Rednic, antrenorul lui Dinamo, a avut un discurs dur la adresa portarului Plamen Iliev, după ce acesta a făcut penalty-ul din care CS Mioveni a egalat.

Mircea Rednic despre Iliev: „Nu poți să faci așa ceva, îți bați joc de munca echipei”

„Sunt supărat. Iliev e la a doua greșeală. Și meciul trecut la fel. Sunt reguli clare, care se învață la copii. La experiența lui nu avea voie să iasă din poartă. Erau jucători care se luptau pentru minge, el nici nu a atins-o. Nu poți să faci greșeli d-astea. Îți bați joc de munca unei echipe. Chiar nu îl înțeleg. 

Ce să le reproșez jucătorilor? Un meci în care au fost multe dueluri, s-a jucat agresiv. Când pierzi în minutul 90... nici măcar un punct nu poți să iei, să te concentrezi 5 minute. Nu te poți concentra la o fază fixă, la care aveam superioritate și ca talie, și ca poziție a jucătorilor. 

Nu ai voie să faci greșeala asta, ce căuta el (n.r. Iliev) pe colțul de 6 metri? Se repetă greșeala din meciul cu Chindia. Noroc că acolo au ratat, aici nu au făcut-o. Nu-i păcat să-ți bați joc de munca colegilor tăi? Aveam 3 puncte acum. Mergem înainte, ce sa facem..”, a declarat Mircea Rednic la flash-interviu.

Mircea Rednic: „Nu e prima oară când pierdem 3 puncte din cauza greșelilor individuale”

„Nu am foarte multe soluții, a fost un meci foarte greu cu Chindia, s-a depus mult efort. La experiența pe care o avem în echipă, să ai 1-0 și să ajungi în minutul 90 la o fază fixă, când ne-am descurcat până atunci perfect, și să faci greșeala aia...

Nu e prima oară când pierdem 3 puncte. Cu UTA la fel, în 90+5, cu Rapid în 90+2. Numai greșeli individuale ale jucătorilor”, a adăugat „Puriul”.

Întrebat despre gestul fanilor de la final, când l-au dezbrăcat pe Deian Sorescu de tricoul lui Dinamo, Mircea Rednic a comentat: „Au dreptate, nu poți să joci așa. Au venit până aici, și-au susținut echipa. E păcat și sunt foarte supărat”.

+30 Foto
Dinamo a pierdut cu CS Mioveni, scor 1-2, foto: Cristi Preda/GSP

Mai e un singur meci, nu contează că joci cu Farul sau Barcelona, sunt 3 puncte în joc și trebuie să facem tot posibilul să le câștigăm
- Mircea Rednic

VIDEO Alexandru Răuță: „Nu merităm nimic!”

>

Citește mai multe știri din Liga 1:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.