Liga 1

Mihai Stoica îl taxează pe Rednic după discursul dur la adresa fotbaliștilor: „Un antrenor mare nu dă în jucători în public”

Mihai Stoica

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Thursday, 16 December 2021

CS Mioveni a câștigat dramatic meciul cu Dinamo, scor 2-1. La finalul partidei, Mihai Stoica, managerul general al celor de la FCSB, l-a criticat pe Mircea Rednic, antrenorul alb-roșiilor, pentru modul discursul său.

Greșeala lui Plamen Iliev din finalul meciului, când portarul bulgar a comis penalty, l-a scos din sărite pe Mircea Rednic. Acesta a avut o reacție dură la adresa jucătorului său, taxată însă de Mihai Stoica.

MM Stoica: „Rednic are dreptate, dar așa ceva nu face un antrenor mare”

„Sigur că Rednic are dreptate în ce spune. Dar, teoretic, un antrenor, mai ales unul cu experiență, discută cu jucătorul sau, eventual, jucătorul și colegii lui, nu îl face praf în fața camerelor de luat vederi. Dar, de multe ori, sunt antrenori care încearcă, pasând pe jucători, să scape ei! 

Nu spun că face asta Rednic acum, dar nu e normal. La carte așa spune: «Un antrenor mare nu dă în jucători în public, ci în discuțiile pe care le poartă cu ei». Avem foarte mulți antrenori care dau în jucători, vai de mine!”, a declarat Mihai Stoica la Telekom Sport.

Sunt supărat. Iliev e la a doua greșeală. Și meciul trecut la fel. Sunt reguli clare care se învață la copii. La experiența lui nu avea voie să iasă din poartă. Erau jucători care se luptau pentru minge, el nici nu a atins-o. Nu poți să faci greșeli d-astea. Îți bați joc de munca unei echipe. Chiar nu îl înțeleg.

Nu ai voie să faci greșeala asta, ce căuta el pe colțul de 6 metri? Se repetă greșeala din meciul cu Chindia. Noroc că acolo au ratat, aici nu au făcut-o. Nu-i păcat să-ți bați joc de munca colegilor tăi?. Aveam 3 puncte acum. Mergem înainte, ce sa facem.?

- Mircea Rednic, antrenor Dinamo

+30 Foto
Dinamo a pierdut cu CS Mioveni, scor 1-2, foto: Cristi Preda/GSP

VIDEO Alexandru Răuță: „Nu merităm nimic!”

>

Citește mai multe știri din Liga 1:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.