Liga 1

Gestul suporterilor ar putea să o coste scump pe Dinamo: „Riscați cel puțin un milion de euro”

+30 Foto
Deian Sorescu, dezbrăcat de suporteri // foto: GSP

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 17 decembrie 2021

Marcel Pușcaș (61 de ani), președintele de la FCU Craiova, consideră că gestul suporterilor lui Dinamo, care l-au dezbrăcat pe Deian Sorescu (24) de tricou după eșecul cu CS Mioveni, scor 1-2, va costa scump clubul.

Eșecul lui Dinamo de la Mioveni, venit în urma unor goluri primite de „câini” în prelungiri, a culminat cu un incident între suporteri și Deian Sorescu, principalul produs de export al clubului.

Nemulțumiți de randamentul lui Sorescu, fanii l-au dezbrăcat de tricou pe mijlocaș, aruncându-l pe gazon imediat după. 

Marcel Pușcaș avertizează DDB: „Riscați să pierdeți un milion de euro pentru gestul ăsta”

Marcel Pușcaș, președintele FCU Craiova, crede că scena de la Mioveni va diminua șansele unui transfer al fotbalistului în iarnă. Vara trecută, Sorescu a fost ofertat de mai multe echipe, printre care FCSB, Legia Varșovia și Gaziantep, dar dinamoviștii au respins toate propunerile.

În dialog cu actorul Alexandru Conovaru, membru DDB, Pușcaș a declarat la Pro X că „pentru gestul ăsta riscați foarte mult, cel puțin un milion de euro. Eu, dacă aș fi președinte în Germania, Olanda sau în țara unde vrea Sorescu să meargă și văd o poză din România cu jucătorul dorit de mine dezbrăcat de suporteri, mă gândesc că e penibil jucătorul. Atunci nu dau milionul de euro”. 

@gsp.ro

Deian Sorescu a fost dezbrăcat de tricou de ultrașii lui Dinamo, după 1-2 cu Mioveni. ##dinamo ##deiansorescu ##ultras ##liga1

♬ original sound - batman is hot

1 milion de euroreprezintă suma în schimbul căreia Dinamo era dispusă să renunțe la Sorescu în vara lui 2021

„A fost o reacție la nervi a unor suporteri, nu e prima oară când se întâmplă”, a spus membrul DDB despre incident.

Cum a comentat Deian Sorescu incidentul cu suporterii

„M-au chemat să vorbesc și m-au tras de tricou și l-au dat jos. Le înțeleg această frustrare, sunt obișnuiți ca Dinamo să fie acolo sus și să nu facă asemenea greșeli. Îmi găsesc greu cuvintele, nu știu ce să zic. Am încetat să mă mai uit la celelalte meciuri, important este ce facem noi”, a declarat mijlocașul cu 5 meciuri pentru echipa națională a României. 

>

Citește mai multe știri despre Dinamo și Deian Sorescu:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.