Liga 1

Mircea Rednic, fără 3 jucători de bază cu Farul! Motivul absențelor + Cum poate arăta primul „11”

+30 Foto
Dinamo nu se va putea baza pe Alexandru Răuță și Deian Sorescu la următorul meci // foto: Imago Images

Articol de Eduard Apostol  —  vineri, 17 decembrie 2021

Dinamo va încheia luni cel mai slab an din istoria clubului, adversară fiind Farul Constanța. Antrenorul Mircea Rednic (59 de ani) are probleme serioase de efectiv înaintea acestui meci. 

  • Dinamo - Farul se joacă luni, 20 decembrie, de la ora 20:30, live pe GSP.ro. Este ultimul meci al anului din Liga 1. Constănțenii au câștigat clar ultimul meci direct, 3-0.

În perspectiva duelului cu trupa lui Gică Hagi, care a fost întotdeauna un adversar redutabil pentru „câini”, pe alocuri chiar „coșmarul” roș-albilor, Mircea Rednic are din start probleme de efectiv. Trei dintre titularii ultimei etape, dintre care doi fotbaliști esențiali în acest moment pentru Dinamo nu vor fi apți, din cauza cumului de cartonașe. 

Răuță, Sorescu și Radu, suspendați pentru meciul cu Farul!

Răuță și Sorescu au adunat deja câte 7 cartonașe galbene, Andrei Radu a ajuns la 4 avertismente, astfel că vor fi doar spectatori luni seară. În cazul în care vor sosi la meci! Sorescu a fost victima unei umilințe la meciul de la Mioveni, când un suporter l-a dezbrăcat pe golgeterul formației, apoi i-a aruncat, zeflemitor, tricoul în iarbă.

Cum poate arăta Dinamo cu Farul: Eșanu - Gluhakovic, Pinto, Ehmann, Kainourgios - Itu, Espinosa, Carp - Torje, Ivanovski, Bordușanu

Mircea Rednic dă afară masiv de la Dinamo 

În altă ordine de idei, antrenorul Mircea Rednic se pregătește să facă curățenie generală la Dinamo în această iarnă. „Puriul” are de gând să scape de foarte mulți jucători care acum fac parte din lotul său. Nu doar de cei din „grupa B”, acolo sunt trimiși exilații, precum Cosmin Matei, Steliano Filip, Nica, Dudea, Crețu, Moldoveanu, Neicuțescu și Mihaiu.

De fapt, Rednic va începe curățenia chiar cu fotbaliștii aduși de el. Jucătorii sosiți de curând în „Ștefan cel Mare”, cei aduși la solicitarea antrenorului, au o clauză în contract cum că angajamentele pot fi desfăcute unilateral, dacă Dinamo nu va fi satisfăcută de contribuția celor în cauză. Carp, Espinosa și Kainourgios vor continua în „Ștefan cel Mare”.

>

Mai multe știri despre Dinamo: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.