Tenis

Starul Barcelonei, confirmat cu Covid-19, a doua zi după ce s-a fotografiat cu Novak Djokovic » Sârbul n-a purtat mască

FOTO: Facebook @Barcelona

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 17 decembrie 2021

Novak Djokovic (34 de ani, 1 ATP) s-a fotografiat marți alături de baschetbalistul american Nigel Hayes-David (27 de ani), confirmat ulterior pozitiv cu Covid-19. 

Novak Djokovic este în centrul unei noi controverse. Cu fix o lună până la startul Australian Open, competiție unde încă nu și-a confirmat prezența, sârbul a asistat la partida dintre Steaua Roșie Belgrad și Barcelona, din Euroliga de baschet masculin. 

Novak Djokovic, controversă înainte de Australian Open

Meciul disputat marți, în fața a 6.800 de spectatori, a fost câștigat de catalani, scor 76-69. Cel mai bun jucător al partidei a fost declarat americanul Nigel Hayes-Davis (14 puncte, 8 recuperări și 4 pase decisive). 

Nole a vrut să imortalizeze momentul și a coborât în zona băncilor de rezervă, pentru a se poza cu sportivul Barcelonei. Djokovic nu a purtat mască în niciun moment. A doua zi, Barcelona a anunțat că Hayes-Davis a primit un rezultat pozitiv la testul pentru Covid-19.

Novak Djokovic, prezență incertă la Australian Open

Novak Djokovic apare pe lista incipientă a participanților la Australian Open 2022, competiție care va debuta pe 17 ianuarie, la Melbourne.  Deși sârbul nu a confirmat că ar fi vaccinat împotriva Covid-19, Andy Murray bănuiește că acest lucru s-a întâmplat. 

„Atât timp cât apare pe listă, înseamnă că va juca și că s-a vaccinat. Regula este clară, așa ni s-a transmis. Dacă nu ești vaccinat, nu participi. Mă gândesc că a făcut acest lucru”, a spus Murray. 

Citește și alte știri din tenis: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.