Liga 1

Încă un scandal de amploare la Dinamo! Un jucător important a răbufnit de față cu toată lumea: „Plec și nu mă mai întorc!” + Rednic l-a exclus!

Plamen Iliev a fost exclus din lotul lui Dinamo / foto: GSP

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 17 decembrie 2021

Încă un scandal de proporții în vestiarul lui Dinamo! GSP.ro a aflat ce s-a întâmplat la finalul meciului de la Mioveni,

Furios din cauza criticilor dure primite din partea lui Rednic, goalkeeper-ul Plamen Iliev (30 de ani) a fost protagonistul unei adevărate crize de nervi în vestiar! Totul, la scurt timp după ce Deian Sorescu era umilit de ultrașii dinamoviști

Plamen Iliev a răbufnit de față cu toată lumea!

Simțind că a fost umilit de tehnician, Iliev s-a dezlănțuit, de față cu staff-ul și toți coechipierii. „A amenințat că pleacă și că nu se mai întoarce la echipă. Era foarte nervos!”, a spus, sub protecția anonimatului, un jucător care a asistat la scena bulgarului.

Între timp, Gazeta a aflat că Plamen Iliev a fost exclus din lot. Cu Farul, poarta roș-albilor va fi apărată de Mihai Eșanu (23 de ani), care are în spate un sezon extrem de modest.

Plamen Iliev a venit la Dinamo la începutul lui septembrie și s-a impus rapid pe postul de titular. A evoluat în 10 partide pentru „câini”, în care a primit 19 goluri. De-a lungul carierei, acesta a mai evoluat pentru Levski Sofia, FC Botoșani, Astra și Ludogorets.

Plamen Iliev a fost scos țap ispășitor pentru înfrângerea de la Mioveni / FOTO: Cristi Preda

Rednic l-a certat pe Iliev în fața camerelor

Mircea Rednic, antrenorul lui Dinamo, a avut un discurs dur la adresa portarului Plamen Iliev, după ce acesta a făcut penalty-ul din care CS Mioveni a egalat: 

„Sunt supărat. Iliev e la a doua greșeală. Și meciul trecut la fel. Sunt reguli clare, care se învață la copii. La experiența lui, nu avea voie să iasă din poartă. Erau jucători care se luptau pentru minge, el nici nu a atins-o. Nu poți să faci greșeli d-astea. Îți bați joc de munca unei echipe. Chiar nu îl înțeleg”, a declarat Rednic. 

@gsp.ro

Deian Sorescu a fost dezbrăcat de tricou de ultrașii lui Dinamo, după 1-2 cu Mioveni. ##dinamo ##deiansorescu ##ultras ##liga1

♬ original sound - batman is hot

Răuță, Sorescu și Radu, suspendați pentru meciul cu Farul!

În perspectiva duelului cu trupa lui Gică Hagi, care a fost întotdeauna un adversar redutabil pentru „câini”, pe alocuri chiar „coșmarul” roș-albilor, Mircea Rednic are din start probleme de efectiv. Trei dintre titularii ultimei etape, dintre care doi fotbaliști esențiali în acest moment pentru Dinamo nu vor fi apți, din cauza cumului de cartonașe.

Răuță și Sorescu au adunat deja câte 7 cartonașe galbene, Andrei Radu a ajuns la 4 avertismente, astfel că vor fi doar spectatori luni seară.

Cum poate arăta Dinamo cu Farul: Eșanu - Gluhakovic, Pinto, Ehmann, Kainourgios - Itu, Espinosa, Carp - Torje, Ivanovski, Bordușanu

Mircea Rednic dă afară masiv de la Dinamo

În altă ordine de idei, antrenorul Mircea Rednic se pregătește să facă curățenie generală la Dinamo în această iarnă. „Puriul” are de gând să scape de foarte mulți jucători care acum fac parte din lotul său. Nu doar de cei din „grupa B”, acolo sunt trimiși exilații, precum Cosmin Matei, Steliano Filip, Nica, Dudea, Crețu, Moldoveanu, Neicuțescu și Mihaiu. 

De fapt, Rednic va începe curățenia chiar cu fotbaliștii aduși de el. Jucătorii sosiți de curând în „Ștefan cel Mare”, cei aduși la solicitarea antrenorului, au o clauză în contract cum că angajamentele pot fi desfăcute unilateral, dacă Dinamo nu va fi satisfăcută de contribuția celor în cauză. Carp, Espinosa și Kainourgios vor continua în „Ștefan cel Mare”.

VIDEO Marin Barbu, despre situația de la Dinamo: „Mulți fotbaliști vor refuza să mai vină acolo”

>

Citește și alte știri despre Dinamo:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.