Liga 1

Gabi Tamaș, savuros la declarații: „Mă dor toate, poate mă retrag! Am plecat la un șpriț frumos”

Gabi Tamaș / foto: GSP

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Friday, 17 December 2021

Gabi Tamaș (38 de ani) și FC Voluntari au resurse nebănuite în acest sezon! Ilfovenii și-au propus să nu mai aibă emoții privind retrogradarea, dar termină anul pe podiumul Ligii 1, cu 37 de puncte.

Vineri seara, echipa lui Liviu Ciobotariu a învins-o și pe UTA, scor 2-1, securizându-și astfel ultima treaptă a podimului la finalul anului. După meci, Gabi Tamaș a vorbit despre obiectivul echipei, dar și despre planurile sale de viitor. Experimentatul fundaș lasă de înțeles că actualul sezon va fi ultimul al său în Liga 1. 

Gabi Tamaș: „Nu știu dacă voi mai continua. Mă dor toate când ajung acasă!”

„Fanii sunt bucuroși, cum suntem și noi. Nu știu dacă Voluntari a mai încheiat vreodată anul pe podium. Eu am spus-o mereu. Am avut obiectiv să nu mai avem emoțiile de anul trecut. Încet, încet, se schimbă și obiectivul. Ne mai trebuie minimum 6-8 puncte pentru a fi siguri de play-off. 

Vreau să îmi duc echipa în play-off, apoi vom vedea, nu știu dacă voi mai continua în fotbal. Mă cam dor toate când ajung acasă. Cine știe, poate voi mai încerca să mai joc un an. Când simt că nu mai pot, voi ridica mâna”, a spus Tamaș, la Look Sport. 

Tamaș, savuros: „Am plecat la șpriț!”

Tamaș și-a încheiat interviul într-o notă extrem de amuzantă: „Sărbători fericite! Eu am plecat frumos la un șprit!”, a spus fotbalistul, spre deliciul telespectatorilor. 

Putem să sperăm la mai mult, nu? E dificil de jucat împotriva noastră. Dacă vom ajunge în play-off, vom avea un cuvânt greu de spus acolo!

- Gabi Tamaș, fundaș FC Voluntari

Citește și alte știri de actualitate: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.