Liga 1

MM Stoica i-a blocat transferul la FCSB: „Gigi era înnebunit, Edi l-a vrut, eu m-am opus!”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 18 decembrie 2021

Mihai Stoica, managerul general de la FCSB, a dezvăluit s-a opus transferului francezului Hervin Ongenda (26 de ani), mijlocașul ofensiv de la FC Botoșani.

Potrivit oficialului roș-albaștrilor, Gigi Becali și Edi Iordănescu, fostul antrenor de la FCSB, l-au vrut pe Ongenda, dar MM nu a fost convins de jucătorul formației lui Valeriu Iftime.

MM Stoica, împotriva transferului lui Ongenda la FCSB

„A fost interes mare din partea lui Gigi și a lui Edi. Din partea mea, nu. Eu m-am opus, dar era Gigi înnebunit după el. Pentru mine, el nu e inter în 4-3-3 la Steaua. Trebuia să fie peste Tănase și peste Olaru. Pentru mine, la ce jucăm noi, nu e peste Tănase şi Olaru. 

Știam clar că nu vom schimba sistemul. Eu așa îi văd. Olaru este cel mai bun inter din România, iar Tănase e cel mai bun fotbalist din România”, a spus MM Stoica la TV Telekom Sport.

900.000 de euroe cota lui Ongenda, potrivit transfermarkt

Revenit la Botoșani în septembrie 2020, după 6 luni la Chievo, Ongenda a jucat 19 meciuri în acest sezon de Liga 1. Are 3 goluri și 4 assist-uri.

„La Botoșani nu este nimeni peste el”

Marius Croitoru, antrenorul celor de la FC Botoșani, a vorbit despre discuțiile legate de transferul lui Ongenda la FCSB.

„Eu joc 4-3-3, iar la mine, la Botoșani, nu este nimeni peste el.

A fost o discuție. Am vorbit personal cu domnul Gigi. I-a făcut cea mai bună ofertă pe care o putea primi în România. Din păcate, el a hotărât să rămână la Botoșani. Nu putem să împingem un fotbalist, chiar dacă exista posibilitatea ca clubul să câștige. I-am respectat dorința. I-am dat posibilitatea să-și decidă singur viitorul”, a spus Marius Croitoru pentru sursa citată.

Ongenda nu a vrut la FCSB! A fost deranjat de glumele lui Becali

FCSB și FC Botoșani s-au înțeles asupra sumei de transfer, dar Ongenda a refuzat mutarea la echipa roș-albastră. 

Gazeta Sporturilor dezvăluia în septembrie că glumele lui Becali au anulat transferul lui Ongenda la FCSB. Mijlocașul francez a reținut că Gigi îl considera un fotbalist foarte slab și a refuzat oferta, deși ar fi câștigat 290.000 de euro în primul an.

400.000 de euroar fi primit FC Botoșani pentru transferul lui Ongenda

VIDEO Totul despre Sepsi - FCSB

>

Citește și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.