Liga 1

Reghecampf și-a vărsat nervii pe reporter: „Serios? E o întrebare prostească!”

Gaz Metan și CS Universitatea Craiova au remizat, scor 1-1, în runda cu numărul 21 din Liga 1-1. Laurențiu Reghecampf (46 de ani) a fost extrem de nervos în timpul interviului de la finalul partidei.

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 18 decembrie 2021

Gaz Metan și CS Universitatea Craiova au remizat, scor 1-1, în runda cu numărul 21 din Liga 1-1. Laurențiu Reghecampf (46 de ani) a fost extrem de nervos în timpul interviului de la finalul partidei. 

„Ne-am marcat singuri golul de 1-0. Țin să vă spun că sunt bucuros dintr-un motiv. La ghinionul pe care îl avem, sunt fericit că nu am ieșit cu niciun accidentat. Ivan a fost călcat pe tendon... Trecem printr-o perioadă mai dificilă. Nu aveam cum să pierdem puncte aici, la Mediaș. 

S-au întâmplat multe chestii, am avut mulți absenți, iar asta ne-a costat. Am mare încredere în jucători. Vom intra fără probleme în play-off și vom face o figură frumoasă acolo”, a spus Reghecampf, în deschiderea interviului. 

Reghecampf, nervos după Gaz Metan - CSU Craiova 1-1 

Laurențiu Reghecampf a fost apoi deranjat de întrebările reporterului. Prima care l-a scos din sărite a fost despre jocul slab din prima parte. 

Nu aveți cum să spuneți că am început slab! Noi am încercat să jucăm fotbal... Că se întâmplă o asemenea greșeală, asta e. Prin experiența celor doi jucători, Papp și Marius Constantin, speram să păstrăm poarta intactă. Din păcate, ne-am marcat singuri. Dar nu puteți spune asta, că am jucat slab
- Laurențiu Reghecampf

Reghecampf a izbucnit în momentul în care a fost întrebat dacă se teme pentru postul său: „Serios? Este o întrebare prostească asta pe care mi-o puneți! Eu sunt sprijinit sută la sută!”.

Reghecampf taie în carne vie la CS Universitatea Craiova 

În minutul 27, antrenorul lui CSU a făcut o dublă schimbare. Cei „sacrificați” au fost experimentații Paul Papp și Nicușor Bancu. 

„Am scos jucătorii care nu s-au ridicat la nivelul jocului. Nu contează câți ani au. Toți sunt componenții echipei, iar la ora jocului trebuie să se ridice la nivelul jocului. 

Este problema lor dacă s-au supărat, pe mine nu mă interesează acest lucru. N-am apucat să discut cu ei, pentru că am venit la interviuri. Echipa va arăta mult mai bine după pauza de iarnă. Vă vom anunța și schimbările”, a concluzionat Reghecampf.

Cum arată clasamentul din Liga 1 după Gaz Metan - CS Universitatea Craiova

Citește și alte știri despre fotbalul din Liga 1: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.