Stiri extrasport

Adam Nemec, dedicație specială după reușita cu UTA » Miss Slovacia i-a dat o veste uriașă!

+26 Foto
Zuzana Nemec // Foto: Instagram

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Saturday, 18 December 2021

Adam Nemec, 36 de ani, a contribuit la succesul pe care FC Voluntari l-a avut cu UTA Arad, scor 2-1, și și-a ajutat astfel echipa să termine acest an pe podium.

Fostul atacant de la Dinamo i-a dedicat golul soției sale, Zuzana Nemec, fostă Miss Slovacia. Tânăra, în vârstă de 30 de ani, a rămas însărcinată și va naște curând o fetiță, primul copil al cuplului.

Imediat după golul reușit cu UTA, Nemec a luat mingea cu care a marcat și a ascuns-o sub tricou, într-un gest celebru de bucurie, prin care fotbaliștii din întreaga lume le dedică reușitele iubitelor lor însărcinate și copiilor care urmează să se nască.

+26 Foto
Nemec, avertizat din cauza verighetei

Adam și Zuzana Nemec sunt împreună de mai mult timp, iar în 2018 și-au oficializat relația și s-au căsătorit la Bratislava.

Nemec, o carieră bogată

Adam Nemec s-a făcut remarcat în România în perioada în care a evoluat pentru Dinamo, echipă pentru care a marcat 21 de goluri în 87 de meciuri.

Vârful slovac a trecut, însă, pe la numeroase cluburi în cariera lui, cele mai importante fiind Genk, Kaiserslautern, Union Berlin, New York City și Willem II. La naționala Slovaciei are 43 de selecții și a marcat 13 goluri.

Voluntari, victorie de podium cu UTA

FC Voluntari a învins-o pe UTA Arad, scor 2-1, în primul meci al etapei #21 din Liga 1. Ilfovenii confirmă forma solidă din ultima perioadă și își consolidează locul 3, făcând un nou pas către play-off.

Trupa extrem de echilibrată a lui Liviu Ciobotariu n-a abandonat lupta în acest meci. Ilfovenii s-au năpustit în atac, au pus stăpânire pe jumătatea terenului și i-au „sufocat” din ce în ce mai mult pe arădeni. Golul egalizator a venit cum nu se poate mai bine pentru gazde, în minutul 45. Nemec a îndeplinit o simplă formalitate, împingând în poartă o minge respinsă în lateral de Iacob. Citește AICI cronica meciului.

>

Citește și alte știri mondene: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.