Liga 1

Diferență ISTORICĂ! Dinamo, umilită de FCSB în 2021: „câinii”, niciodată atât de jos!

+23 Foto
FCSB are 34 de puncte peste Dinamo / foto: GSP

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 18 decembrie 2021

FCSB și Dinamo mai au de disputat un singur meci în 2021. Dacă roș-albaștrii speră să încheie anul cu o nouă victorie, „câinii” încearcă să evite rușinea de a ierna în postura de „lanternă roșie”, situație matematic posibilă în acest moment. 

Diferența dintre cele două mari rivale n-a fost niciodată mai vizibilă decât acum. După 20 de etape, FCSB are un avans istoric față de rivala din șoseaua Ștefan cel Mare: 34 de puncte!

Record istoric: 34 de puncte între FCSB și Dinamo

Sunt, așadar, 34 de puncte între cele două mari rivale, cea mai mare diferență înregistrată vreodată! FCSB a fost în permanență peste Dinamo în actuala ediție, ba chiar a „zdrobit-o” în unicul meci direct de până acum: 6-0, pe 12 septembrie, la ultimul meci cu Dario Bonetti pe banca roș-albilor. 

Actuala diferență de puncte a depășit chiar cele 27 de puncte pe care Dinamo le-a avut în fața lui FCSB la finalul ediției 1999/2000, când alb-roșiii antrenați de Cornel Dinu au câștigat eventul.

Finalul sezonului regulat ar putea aduce o majorare a diferenței dintre FCSB și Dinamo. Dacă roș-albaștrii sunt obligați să câștige meci după meci pentru a rămâne în apropierea liderului CFR, Dinamo are parte de un program infernal: meciuri cu Farul, FC Argeș, FCSB, FC Botoșani, CS Universitatea Craiova, UTA, Rapid, Sepsi sau CFR. Absolut toți par adversari inaccesibili pentru „nava” în derivă a lui Rednic.

Cred că Dinamo e acolo conjunctural. Jocul pe care l-a prestat nu o propune pentru un loc retrogradant. Eu cred că Dinamo va scăpa și nu va scăpa pentru că se va mări numărul de participante la competiție, ci pentru că va reuși să iasă de pe pozițiile care retrogradează direct. 

Cred că Dinamo poate scăpa și de «baraj», la ce echipe sunt în subsolul clasamentului și la ce joacă Dinamo. Cred că e o chestie de timp până când vor scăpa de acolo.

- Mihai Stoica, manager general FCSB

Clasament Liga 1: FCSB și Dinamo, separate de 34 de puncte

VIDEO Marin „Magiun” Barbu, despre situația de la Dinamo: „Mulți fotbaliști vor refuza să mai vină”

>

Citește și alte știri de actualitate: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.