Nationala

Opinie aparte: „Selecționerul contează prea puțin, avem alte probleme!”

România a încheiat pe 3 grupa preliminară pentru Cupa Mondială // foto: GSP

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Sunday, 19 December 2021

Fostul portar Răzvan Pleșca (39 de ani), retras din activitate în vara acestui an, crede că problemele financiare și de infrastructură din fotbalul românesc sunt mai importante decât numele viitorului selecționer al primei reprezentative.

După despărțirea de Mirel Rădoi, FRF caută selecționer pentru prima reprezentativă. După refuzurile lui Gică Hagi și Răzvan Lucescu, șefii Federației și-au îndreptat atenția spre Dan Petrescu, care va oferi în curând răspunsul final cu privire la propunerea FRF.

Adrian Mutu, fostul selecționer al reprezentativei U21, rămâne varianta de rezervă a Federației, „Briliantul” bucurându-se de încrederea directorului tehnic, Mihai Stoichiță.

Răzvan Pleșca: „Problemele mari sunt cele financiare și de infrastructură, nu cine vine selecționer”

Totuși, un nume din fotbalul românesc consideră că numele viitorului selecționer nu se numără printre principalele probleme ale fotbalului autohton.

Întrebat la Pro X pe cine vede selecționer dintre Dan Petrescu, Adrian Mutu și Edi Iordănescu, Răzvan Pleșca a răspuns că „Am tot discutat despre problemele din fotbalul românesc, financiare, de infrastructură... astea sunt de fapt marile probleme la noi, nu cine vine selecționer”.

„Avem alte probleme pe care ar fi bine să le rezolvăm înainte, cine vine selecționer contează prea puțin”, a concluzionat fostul portar.

>

Citește mai multe știri despre echipa națională: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.