Stranieri

Marius Șumudică a suferit încă un eșec! Fanii i-au cerut demisia în stradă, după Rizespor - Malatyaspor 1-0: „Echipa e într-o mare criză”

Articol de Theodor Jumătate  —  duminică, 19 decembrie 2021

Marius Șumudică nu o poate salva pe Malatyaspor, care a mai căzut un loc. Galben-negrii sunt pe 19. Al 7-lea meci la rând fără victorie, cinci înfrângeri și un dublu 0-0. Nici suporterii nu-l mai vor pe antrenorul român!

Malatya e ca un vulcan care poate erupe în orice clipă. Fără victorie din 22 octombrie, Marius Șumudică îi critică de atunci constant pe jucătorii Malatyei. Și clubul. Și pe președinte.

Astăzi, Malatya a pierdut iar. A 5-a înfrângere (0-1 la Rize, fosta formație a lui Șumudică) în ultimele șapte etape (plus două 0-0), a 11-a de la startul sezonului. Încă un loc căzut în clasament. E pe 19!

Fanii i-au cerut demisia în stradă lui Șumudică, după Rizespor - Malatyaspor 1-0: „Echipa e într-o mare criză”

La conferință, tehnicianul a afirmat: „Adversarii au adus cinci jucători proaspeți de pe bancă, unul dintre ei a înscris. Eu am făcut o singură schimbare, în minutul 85. De ce? Am șase-șapte sub 19 ani! E foarte dificil, avem nevoie de fotbaliști experimentați”. A încheiat dramatic: „De acum, Malatya e într-o mare criză”.

Fanii au reacționat imediat după eșec. Potrivit agenției turce Ajansspor, suporterii au ieșit în stradă cerând demisia întregii conduceri a clubului, dar și a lui Șumudică! Zilele lui la Malatya par numărate.

Marius Șumudică și-a dat jos fularul

A povestit ce i-au zis apropiații, „nu te duce acolo, echipa asta retrogradează sigur. Îți vei ucide numele! Iar eu nu vrea să-mi ruinez numele”, s-a plâns în fața jurnaliștilor de mai multe ori că „zece fotbaliști nu sunt de nivelul Süper Lig”. 

Iar weekend-ul trecut, după 2-6 acasă cu Alanya, le-a făcut semn fanilor că „totul s-a terminat la Malatya”. Și-a dat jos fularul galben-negru de la gât și l-a ascuns în buzunar. La acea conferință, i-a dat un ultimatum președintelui: „Dacă nu-mi aduce jucătorii pe care-i doresc, plec imediat!”.

Marius Șumudică e criticat dur în Turcia: „Dansator din buric, nu antrenor”

Un editorialist de la Sabah, Fehmi Özgüler, l-a pus la zid pe Șumudică. „Adus ca un salvator, a câștigat două meciuri, și-a ridicat jucătorii în slăvi. Apoi, după câteva rezultate nefavorabile, i-a criticat fără milă. Cum poți să-i mai motivezi după ce-i critici? Nu poți!”, a scris Özgüler. 

„După ce a luat șase goluri de la Alanya, și-a dat jos fularul Malatyei și l-a pus în buzunar, parcă spunând: «Gata, mi-am terminat treaba aici!». Șumudică, nu e vina ta. Vina e a președintelui, care i-a oferit șansa unei persoane necalificate ca tine. Ești un om fals, un dansator din buric, nu un antrenor”.

Citește și alte articole:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.