Liga 1

Iasmin Latovlevici, mesaj tăios după o nouă înfrângere a lui FC Argeș » Nu și-a menajat colegii: „E vorba de lipsă de mentalitate”

Iasmin Latovlevici / foto: GSP

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 19 decembrie 2021

Iasmin Latovlevici (35 de ani), experimentatul fundaș al lui FC Argeș, nu și-a menajat colegii la finalul partidei cu CFR Cluj. Piteștenii au pierdut cu 0-1 și au ajuns la trei înfrângeri în ultimele patru partide.

Latovlevici, venit la FC Argeș în prima parte a campionatului chiar de la CFR Cluj, pune randamentul scăzut din ultimele etape pe seama „lipsei concentrării și mentalității”.

Iasmin Latovlevici: „E vorba de lipsă de concentrare, de mentalitate”

„A venit un gol pe fondul unei greșeli, iar asta a fost povestea meciului. Am avut niște ocazii, dar sunt degeaba ocaziile dacă nu le finalizezi. Ultima impresie e cea mai importantă. Trebuie să reflectăm asupra celor trei înfrângeri, apoi să vedem încotro o luăm. Inconstanța e din cauza mentalității. 

E vorba de lipsă de concentrare, de mentalitate. Așa eram și eu pe la jumătatea carierei, apoi mi-am dat seama ce vreau cu adevărat. Play-off? Degeaba ne gândim la el dacă pierdem meciuri”, a spus Iasmin Latovlevici, la Look Sport+. 

Andrei Prepeliță: „E frustrant! Am făcut cadouri în fiecare meci”

Andrei Prepeliță, tehnicianul alb-violeților, a vorbit la rândul său despre eșecul suferit în Gruia

„Știam ce fac cei de la CFR, am încercat să-i anihliăm, dar o greșeală personală ne-a făcut să nu luăm niciun punct. E frustrant! Am făcut cadouri în fiecare meci, iar cu o echipă precum CFR e de ajuns să faci o greșeală. 

Nu e vorba de lipsă de concentrare. Mingea putea fi respinsă ușor. Vom face o analiză, vom vedea ce e de făcut și trebuie să vedem cum îndreptăm lucrurile. Trebuie să ne rezolvăm problemele și să începem să câștigăm puncte”, a spus Prepeliță, 

CFR Cluj, victorie la limită cu FC Argeș, după o mare eroare a piteștenilor

Unicul gol al partidei a venit în minutul 72, atunci când CFR a profitat de o uriașă eroare în apărarea piteștenilor. Fundașul central Joao Miguel a intervenit lamentabil la o minge lansată spre careul lui FC Argeș, iar Debeljuh nu l-a iertat pe Greab.

Joao Miguel dă pe lângă minge, iar Debeljuh înscris fără emoții / Captură Telekom Sport

Vezi și alte știri de actualitate: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.