Liga 1

Dumitru Dragomir, scos din sărite de decizia lui Becali cu Sepsi: „Eu cred că a vrut să își bată joc de el”

Dumitru Dragomir, fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 19 decembrie 2021

Dumitru Dragomir, fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, spune că FCSB trebuia să insiste cu Constantin Budescu, care a prins doar 5 minute în egalul cu Sepsi, 0-0. 

  • FCSB încheie anul pe locul secund în clasamentul Ligii 1, cu 47 de puncte, la 10 lungimi în spatele campioanei CFR Cluj.
  • Sepsi își compromite șansele la play-off. Iernează pe 10, cu 26 de puncte. Distanța până la top 6 este de 6 lungimi.

Dumitru Dragomir: „«Antrenorul principal de la FCSB» nu poate fi contrazis”

„Mi-a plăcut meciul. Mai apar jucători tineri de mare valoare. Portarul ăsta, Târnovanu, și doi tineri de la Sepsi. Portarul a apărat de senzație.

Eu n-am înțeles de ce l-au ținut pe Budescu rezervă, când ei jucau haotic, dezlânat. L-au băgat 4 minute ca să își bată joc de el. Nu e om de care să râzi așa! Ăștia cu experiență trebuie lăsați să joace mai mult timp, fiindcă în 3 minute nici nu se încălzesc. Dar «antrenorul principal de la FCSB» nu poate fi contrazis.

În momentul când ai văzut că echipa e dezordonată și sunt atâtea faze pentru Sepsi, care putea să câștige meciul, trebuie să îi bagi pe ăștia bătrânii măcar jumătate de oră. Le și poți reproșa după aia dacă nu trag echipa”, a declarat Dumitru Dragomir la GSP Live. 

+27 Foto
Sepsi - FCSB 0-0

Citește și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.